Princis Louis.

23.04.2018 (11.01) London

    No enerģijām vispēcīgākā ir FIKSĒTĀ, bet pietrūkst mutablā. Kas nozīmē, ka viņam būs grūtības pielāgoties jauniem cilvēkiem, jaunām situācijām un apstākļiem. Labāk jutīsies jau zināmos apstākļos, jo vairāk, ka vēl mēness atrodas fiksētajā lauvas zīmē. Būs cilvēks, kas uzsāks daudzas lietas un arī novedīs līdz galam. Bet netieksies patstāvošā struktūrā nemitīgi kaut ko mainīt. Vieglāk jutīsies darot vienu darbu, neizmētāsies vairākos pienākumos.

    No stihijām visspēcīgākā ir ZEMES, bet pietrūkst gaisa stihija. Kas liecina par to, ka Louisam visvarīgākais būs tas, ko var redzēt, sataustīt un materiāli realizēt. Būs mazāk ieinteresēts lietās, kas saistītas ar sajūtām. Līdz ar to daudz ko spēs vieglāk mācīties caur praktiskām lietām, nekā teorijas. Vēl ņemot vērā, ka pietrūkst gaisa stihijas, tad viņš visticamāk nebūs vienkārši filozofētājs par un ap dzīvi. Bet uz konkrētām darbībām un lietām tendēts. Būs grūtāk iekļauties kādās jaunās teorijās, domās, kas ir savādākas, nekā viņam.

     No stihijas kombinācijām dominē UGUNS – ZEME, kas ir vispēcīgākā tieši produktivitātes ziņā. Praktisks redzējums par dzīvi. Viegli spēs regulēt savu enerģiju, lai veiksmīgi virzītos uz saviem mērķiem. Zemes stihija dos disciplīnu un patstāvīgumu tajā ko dara un uguns stihija piedos klāt entuziasmu un ticību savām idejām. Es pat teiktu, ka diezgan stūrgalvīgs un spītīgs, ja kaut ko ieņems prātā, tad arī uz to tieksies. Ar grūtībām reaģēs uz kādām pārmaiņām, kam nebūs gatavs.

Louisam būs kā jau Vērsim būtiski, kas viņam pieder un, kas viņam ir. Viņam ir ļoti spēcīgs saturns un marss mežāža zīmē (savā eksaltācijā), kas liecina, ka būs vairāk tendēts uz kādām vecām, pārbaudītām un strukturētām lietām un tradīcijām. Būs ļoti būtisks rezultāts savam darbam!!! Ņemot arī vērā, ka 2. un 6. mājā ir 6 planētas, tad jo vairāk viņš būs tendēts uz praktisko, kā kaut ko taisīt, realizēt, kā arī kā vairot materiālo labklājību. Vajadzīga diezgan zināma sistēma kādā atrodas, tajā jūtas labāk, kas arī ir izskaidrojams ar to kādā dzimtā viņš ir piedzimis. Karaļnamam ir savi likumi gadu gadiem un viņš kā bērns tos ātri izpratīs un jutīsies viņos labi un droši.

     Pilnīgi noteikti būs grūtāk vienkārši ļauties sapņiem, fantāzijām un lidojumam. Caur saules trigonu ar saturnu  -  viegli iekļausies atbildīgajā struktūrā, likumos un noteikumos. Līdz ar to ieklausīsies tēvā, vēlāk autoritātēs un “neies” pret tiem. Arī dizpozīcijas centrā Louisam atrodas saturns, kas ir savā pārvaldījuma zīmē (mežāža zīmē). Līdz ar to viņam būs dabiska izjūta par atbildību, stuktūru, kā visu sakārtot. Izteikti patiks dzīvē viss, kas ir saistīts ar ilgstošām lietām, uz ilgnoturību un stabilitāti. Saturns mežāža zīmē trigonā saulei vērša zīmē piedos vēl lielāku praktiskumu, uz mērķi tendētu, kas turēs savus dotos solījumus. Bet klāt ir arī Saules savienojums ar urānu, kas piedos, ka publiski un pūlī viņš vēlēsies būt savādāks un oriģinālāks, nekā citi. Apzināsies to, ka atšķiras no pārējiem. Ik pa laikam gribēs iebilst kādai kārtībai, radīt ko inovatīvu, nebijušu. Tas varētu būt tā, ka viņš jutīsies labi savas ģimenes tradīcijās un tomēr ik pa laikam pacels augšā kādus likumus/tradīcijas vai tās ir nepieciešamas un vajadzīgas. Spēs iet līdzi laikam, ieviešot ko savādāku, jo tas noteikti būs visiem zināms un redzams. (kā nekā saules savienojums ar urānu 10. Mājā). Domāju, ka viņš caur saules un urāna savienojumu ienesīs pasaulē kādas progresīvas idejas, kur par pamatu ņems ģimenes vērtības un tradīcijas. Viņš to pamatu paņems kā mācību, lai radītu kādu virzību un attīstību uz priekšu. Varbūt tieši viņš būs tas, kurš Anglijas sistēmā ieviesīs kādas inovatīvākas idejas, iešanu līdzi laikam caur kādām modernākām metodēm. Ņemot vērā urāna neparedzamo dabu, tad tās pārmaiņas varētu notikt diezgan pēkšņi, negaidīti un sabiedrībai savā veidā šokējoši.

     Mēness lauvā – Bērns visticamāk, ka tiks skaisti ģērbts (mēness 1. Mājā lauvas zīmē), kas ir pat ļoti ticams, ņemot vērā, ka viņš ir mazais princis. Un Louisam tas arī būs ļoti būtiski. Bērnībā būs apkārt daudz sievietes. Ņemot vērā, ka mēness ir savienojumā ar mēness mezglu, tad emocijas būs vairāk ieturētas, pat drusku aizturētas, jo vēl fiksētā zīmē. Kaut ņemot vērā, ka pirmajā mājā, tad emocijas tomēr būs visiem redzamas, emocionālais noskaņojums ļoti atkarīgs no apkārtējās vides, kā citi viņu uztvers, cik daudz komplimentus un uzslavas saņems. Bet tās būs arī ļoti bieži apvaldītas, kaut iekšējais es gribēs tieksies pēc lielākas uzmanības. Katrā ziņā tas netiks bērnībā tik ļoti parādīts. Mamma būs ļoti svarīgs tēls bērnībā, būs pat ļoti piesaistīts viņai, gribēs būt aprūpēts ilgāku laiku. Pat nedaudz atkarība no mammas vai kāda cita sievieša tēla.

      Mēness mezgls pirmajā mājā lauvas zīmē. Visticamāk, ka būs populārs orators vairākiem tūkstošiem cilvēku. Par ko vēl liecina viņa merkūrs savienojumā ar MC. Bet sākumā vairāk domās, vēros sabiedrību no objektīvās, analītiskās puses. Tādu īsto uzmanības, popularitātes lomu spēs sasniegt tikai ar gadiem, kad ies uz savu mēness mezglu lauvā. Kamēr būs mazs bieži ieņems vairāk novērotāja lomu, izzanalizēs situāciju, lai sabiedrībai/tautai ir labi (7. Māja). Bieži paies malā kā bērns no savām vēlmēm un vajadzībām. Vairāk gaidīs uz to ko sabiedrība vēlas, izteikti ņems vērā viņu viedokli.  Tikai vēlāk pilnībā iemācīsies paust sevi spontāni, impulsīvi, ar pārliecību un uzņemoties pašam kādus riskus dzīvē. Tikai ar gadiem viņš mācīsies būt vairāk bērnišķīgāks un atļauties būt arī kā bērns, sākumā vairāk skatoties uz visu tā kā “pāri”. Mācīsies tik daudz nemeklēt sabiedrības/ partnerības atbalstu un zināšanas, lai pats uzdrošinātos kaut ko darīt un tieši tā, kā viņam patīk. Mācīsies tik daudz neanalizēt sabiedrības domas, bet arī piepildīt pašam savas vēlmes, intereses.  Jo tomēr viņam ir milzīga vajadzība piepildīt savas intereses, jo asc pārvaldnieks 1. Mājā. Bet dzīvē tomēr sanāks daudz mētāties starp to ko vajag sev un ko citiem.

            Viņš mācēs komunicēt caur savām emocijām, viegli paust ko jūt, līdz ar to arī mācēs redzēt kā citiem klājas caur savu mēness trigonu ar merkūru. Jutīsies komfortabli paužot to ko domā, sajūtas un emocijas. Spēs komunicēt effektīvi, laba atmiņa, kas palīdzēs veiksmīgi meklēt vajadzīgo informāciju un noformēt skolā darbus. Visticamāk dzīvē saņems labus padomus no sieviešu puses un arī spēs viegli un patīkami ar viņām komunicēt. Kā arī veidosies vieglas attiecības ar radiniekiem/ brāli un māsu.  Mēness atbild arī par tautu, tad arī tauta no viņa lapbrāt dzirdēs nepieciešamo informāciju. 

    Viņa merkūrs AUNĀ grib pieņemt ātri lēmumus, reizēm nepārdomātus, kas būs redzami un zināmi publikai (merkūrs 10. mājā). Kas nozīmē, ka cilvēki pa lielam zinās viņa domas un uzskatus (tikai, tad, ja neieslēgsies viņa merkūra kvadratūra ar saturnu, kas viņu tomēr daudz, kur piebremzēs, kur būs spiests apdomāt daudzus teikumus, pirms izteiks publiski). Kas visticamāk izpaudīsies, ka apspiedīs kādas savas domas un idejas, jo baidīsies tās pateikt, jo apzināsies, ka tas var ietekmēt viņa reputāciju un autoritāti ( saturns mežāža zīmē). Tā kā saturns ir stiprākā zīmē, tad visbiežāk struktūra un atbildība uzvarēs un viņš ne vienmēr izteiksies tik brīvi kā to gribētu. Ja Merkūrs aunā grib komunicēt ātri, izteikt savas idejas un domas daudz nedomājot, tad saturns mežāzī viņa domāšanu ieturēs tādos kā rāmjos. Apmēram, apstājies, padomā ilgtermiņā, pirms tu saki ko publiski. Kas domāju, ka arī ir diezgan saistīts ar viņa piedzimšanu karaļnamā, jo viņš būs audzis tādā vidē, kur ir daudz jādomā par to ko un kā izteikties, bet tas viņā radīs kādu nepārliecību par to ko viņš domā, kā komunicē. Līdz ar to iespējams, ka būs kādas publiskas uzstāšanās no kurām izvairīsies.

     Venēra Vērsī (neaspektēta) – mīlēts bērns, ko pats neapzināsies un nesapratīs kādu laiku. Jo grūti piekļūt savām vēlmēm, kas patīk, kas nepatīk, jo nav aspektu ar citām planētām. Plusā ņemot vērā, ka venēra ir spēcīgā vērša zīmē, tad Louisam būs stipra vēlme, lai viņu mīl. Vēlme uz taustāmu mīlestību, kur viņu apskauj un samīļo. Izbaudīs labu ēdienu, kādas masāžas, luksus lietas. Kaut iekšēji jutīsies vientuļi. Kas visspēcīgāk izpaudīsies starp draugiem (jo 11. Mājā), jo būs grūtības paust savas emocijas, grūtības veidot kādas attiecības. Būs atšķirīga vērtību sistēma no citiem. Kas arī ir izskaidrojams ar viņa izcelsmi, ka ļoti ticams, ka vidē starp draugiem jutīsies atsvešināts, savādāks. Iekšēji viņam ir ļoti laba gaumes izjūta, šarms, grācija un estētiskā izjūta. Tā kā venēra ir neaspektēta, tad visticamāk, ka šīs īpašības iekustinās apkārtēji vai tranzītos caur planētām.

    Marss mežāzī – Ambicioza, mērķtiecīgi fokusēta enerģija. Tā nebūs nepārdomāta, bet uz ilgtermiņa lietām tendēta. Kas ļaus viņam realizēties profesionāli. Būs svarīgs mērķis uz ko tiecas un ātri sapratīs, ka daudzas lietas nevar sasniegt ātri, bet tam ir vajadzīgs laiks un soli pa solim. Enerģija tiks tērēta tam, lai iegūtu statusu, ambīcijas un finansiālo drošību.Viņš noteikti nepametīs darbus pusdarītus. Plusā  marsam savienojums ar plutonu, kas tikai palielina enerģiju kaut ko transformēt, pat lielās masās. Būs stiprais, magnētiskais vīrietis, kas pievilks sievietes. Bet arī vēlēsies kontrolēt daudzas situācijas (vairāk jau darba situācijās, jo marss atrodas darba mājā). Tā kā plutons ir jau spēcīga planēta, tad savienojumā ar marsu viņa var kļūt arī bīstama, jo pazūd bailes. Milzīgi spēka resursi. Līdz ar to ļoti būtiski kā šī enerģija tiek kontrolēta, kam noteikti vajag lielu fizisko slodzi jau kā bērnam. Kur ir atkarīgs, protams, no viņa vēlāk kā viņš šo milzīgo enerģiju virzīs, jo ir iespējas kļūt par lielu autoritāti, kas ir uzņēmīgs un drosmīgs vai enerģija tiks pārvērsta despotismā un principilitātē pret citiem.

    Vēl Louisam ir marss sekstilā ar jupiteru, kas atkal tikai pozitīvi vairo enerģiju. Produktīva, sportiska. Labi panākumi sportā, sacensībās (jo vēl jupiters 5. Mājā). Vislabāk, ja tie sporta veidi, profesionālais būtu caur krīzēm, kādām pārmaiņām, riskantiem/ bīstamiem sportiem vai, kur vajag pārdomātu rīcību un stratēģisku pieeju. Piemēram, kalnos kāpšana, kur vajag apdomīgu, izturīgu enerģiju un spēju iedziļināties nākamajās rīcībās. Peldēšana (marsa sekstils ar neptūnu). Sporti, kur vajag milzīgu slodzi, pacietību. Viņa rīcību vēl iekustinās, ja varēs sasniegt atdzinību caur savu rīcību, kādu varu. Vai labi jutīsies darba vietās, kur varēs būt autoritāte citiem un respektēt tradīcijas. Tā kā marss ir sekstilā ar jupiteru, tad viņa rīcība iedvesmos (pozitīvā nozīmē) daudzus citus cilvēkus. Jupiters dos marsam tikai lielāku ambiciozitāti, spēcīgumu kā vīrietim. Spēju dziļi izprast rīcības motīvus un, kas ir “zemūdens akmeņi”. Meklēs sev autoritāti, kas ir ar dziļu filozofiju un izpratni, kas un kā (jupiters skorpionā). Ļoti ticams, ka ar šo aspektu un viņa bisekstilu viņš iesaistīsies daudzos misionāra projektos, kas būs saistīti ar bērniem (jupiters 5. Māja) un ārzemēs, citautiešiem (neptūns 9. Māja) un “parastajiem iedzīvotājiem” (marss 6. Māja). Daudz strādās priekš tā, lai palīdzētu tieši tiem, kas nav tik veiksmīgi kā viņš.

    Marsa sekstils ar neptūnu. Šo aspektu viņš varēs izmantot savā profesijā, kur vajadzīga citu cilvēka izpratne. Viņu nevarēs apmānīt par citu reliģiskajiem uzskatiem un domām (neptūns 9. Mājā). Spēs lasīt citu cilvēku ķermeņa valodu, klausīties tajā, kas nav līdz galam izteikts. Cilvēki uzticēsies viņam, viņa noslēpumainajai aurai. Labi izpratīs citu cilvēku dziļākos motīvus, kas arī lieti noderēs kādās sportiskās aktivitātēs, kur spēs iedziļināties kādās sporta stratēģijās.

    Saliekot kopā tikai šos dažus fragmentus mēs redzam, ka mazais princis spēs izdarīt DAUDZ savas valts/politikas un pat iespējams visas pasaules labā!!! Spēcīga bērna karte, kur ir milzīgs potenciāls, lai savai valstij dotu ko noturīgu un stabilu (Viņam ir arī plutons savienojumā ar 7. Māju, kas spēj transformēt pozitīvi daudzus). Būtiski, ka arī Anglijas karalienei ir saule vērsī un mēness lauvā, tāpat kā Louisam. Iespējams, ka turpinās karaļnama iesāktās tradīcijas ar milzīgu atbildības izjūtu un tajā pašā laikā arī kaut ko mainīs, ja uzskatīs par vajadzīgu. Spēcīgi mērķtiecīgs, neatlaidīgs un pat uzstājīgs sasniedzot to ko vēlas. Bērns, kam pietiks tam visam gan enerģija, gan resursi, gan ambīcijas, gan arī spēja fokusēt enerģiju uz vajadzīgajām lietām.

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

266 iesaka šo blogu

Balsot