Kā es plānoju gadu


1.Ģenerāli ar www.superhoroskopi.lv

2. Precizējoši no dzimšanas dienai līdz dzimšanas dienai ar Jubilejas plānotāju plus laikus aprēķinu, kurā pasaules punktā man labāk svinēt, lai visas ieceres piepildītos
http://www.astrologi.lv/astro_karte/dzimsanas_diena/

3. Ar Dižkalendāru Astroinfo.lv JaunMēness 3 dienās labā astrolaikā saplānoju mēnesim darbus un salieku potenciālas idejas potenciāli iespējamos datumos.

4. Ikdienu izplānoju uzreiz visai nedēļai svētdienās ar Dižkalendāru, sarakstot svarīgākos darbus Tavs Mēness plānotājs pēc Superlaikiem + Personīgiem superlaikiem no www.astroinfo.lv. Tas man aizņem līdz 1h, bet pēc tam katru dienu prasa 5-10 min noprecizēt pēc apstākļiem.Noprecizējot ar astroinfo.lv Astrostundām līdz pat minūtei svarīgākos darāmos darbus

5. Ja mam vajadzīgi konkrēti labie laiki, piemēram, matu griešanai, izmantoju plānotāja ar simboliem apzīmētos ieteikumus, va arī savā Dižkalendā izmantoju nodarbju atlasi, kur ir vairāk laiku un precīzi pa stundām. Tas katrai nodarbei aizņem 5 min, bet efekts būs perfekts.

Vienmēr paturu prātā, ko man rāda dzimšanas astrokarte. Un caur to arī zinu, ko es vēlos sasniegt - izvirzu mērķi un plānoju gadu, mēnesi, dienu, stundu.

Šo uzrakstot es patērēju vairāk laika nekā ar visiem minētajiem rīkiem būtu sarakstījis plānotu nākamo nedēļu. Labi astrokalendāri atvieglo dzīvi.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot