Kādēļ Mežakuiļa nevis Cūkas gads?

Atšķirības starp šiem dzīvniekiem ir milzīgas: viens ir savvaļas dzīvnieks, otra - mājdzīvnieks. Pirmais - ēdienu sagādā pats, otra - gaida, kad pienesīs klāt. Pirmais - dabas bērns, ko rūda izdzīvošana; otra - kviec par katru dzīves nepareizību. Pirmais - var tik dabiskos apstākļos mednieka (krīze) nāvēts, bet visticamāk ka nē. Otra liktens ir neizbēgams uz barotāja (pastarpināti) pannas. 
Tādēļ visi, kas Tev grib šogad iestāstīt, ka gaidāms Cūkas gads, vēlas, lai laimē aptaukojies kā patērētājs ar neizbēgamu nonākšanu krīzē. Astrologi-Cūkas, kas paši ir patērētāji un brēc barā ar visiem un nezina, kurp ved savu sekotāju baru. Šogad ir jāseko mūsu pārliecībai, ko pauž Superhoroskopi.lv, un jāizkopj sevī uzvarētājs, patstavīgs dzīves radītājs, mazāk jānodarbojas ar dzīves aizgalda jautājumiem, negaidot, kad visu pienesīs klāt un jāraksta savu veiksmes stāstu, kad pienāks krīze, lai atrastos tālu no "nāves punkta". 
Izroc savu zīli pats, nevis gaidi barojošu azaidu līdz ausīm (pašneredzot) sūdos (kurš teicis, ka saimnieks ir kārtībmīlis).  
ZEMES MEŽAKUILIS - kaut zemi ēdīs, lai savu barības/veiksmes zīli atrastu, ar ilkņiem, lai aizstāvētu savu saimi briesmu brīdī. 
Neguli pēļos, kusties, rosies, meklē - reti labs gads, reti liela veiksme pavada drosmīgos, aktīvos, tālredzīgos. Visus Cūkas gada kārumniekus gaida droša nākotnes krīze. Tu vēl atcerēsies šo "Cūkas gadu" savā dzīvē, kā gadu, kad NEKO saturīgu neizdarīji, jo uz paplātes bija salikti pseidogardumi. 
Cūkas gads iir muļķīšiem un gada galveno uzdevumu neizpratējiem. Un astrologiem, kas pavirinājuši mācību grāmatas, bet nav sapratuši gada būtību. Spējīgajiem tas ir ZEMES Mežakuiļa gads. Esi atšķirīgs, nebaidies izcelties, nepiebiedrojies masai, dari to, par ko atbildēt vari ar "savu ilkni", nevaidi par noberzto sānu, meklē jaunus "barības laukus".
Nākamgad neko dzirdēt negribu par kaut kādu "dzelteno cūku" - tukša skaņa ar kaitīgu noskaņu. Nav man tā rada! Esi uzvarētājs.  
"Pērles Cūkām" nākamgad iegūst citu skanējumu, vai ne. Pašai Cūkai apmuļķojot ticētāju tai. 
www.superhoroskopi.lv - Tavas labklājības, veiksmes, Mežakuiļa stipruma VADlĪNIJAS un astroloģijas virsotne - Superdatumi mīlai, biznesam, astromaģijai, iesākumiem, u.c.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot