Īstās lietas – īstajā brīdī. Padomi

Izvēloties pats sev vislabāko laiku ikdienas un svarīgām nodarbēm, jāņem vērā šāda ietekmes secība.

  • Planētu daba. Katra planēta ir atbildīga par savu jomu. Seko līdzi astrologu aprakstiem, kad kura planēta maina zīmi, lai saprastu, ko tā vēsta.
  • Planētu cilpas. Tās būtiski ietekmē darbu virzību uz priekšu vai ar traucējumiem – retrogrāds. Jāskatās Astro veiksmes kalendārā, kad ir Dižčika un citu planētu cilpas.  
  • Mēness cikls. Augošs Mēness – attīstībai, izaugsmei, dibināšanai. Dilstošs Mēness – noslēgumiem, tehnikas pirkumiem, atbrīvošanās. Katra Mēness cikla pirmajās 3 dienās plāno darbus. Līdz Pilnmēnesim tos paveic, dilstošā Mēnesī turpina veikumu un saņem augļus. Katra Mēness cikla 28. un 29. dienā atskatās uz Mēness ciklā paveikto un izdara secinājumus.
  • Individuālie Saules un Mēness cikli. Individuālie cikli, vai enerģija aug vai dilst, parādīs, kā Tu personīgi vari izmantot dabā esošo Mēness ciklu. To var uzzināt ASTRO VIP projektā. Piemēram, Tev neizdosies dilstošā Mēnesī notievēt, ja individuālais Mēness cikls būs augošs. Tas pats attiecas arī uz biznesa uzsākumiem, kuriem jāsakrīt augošam Mēnesim dabā un individuāli. Atceries, pēdējā mēnesī pirms dzimšanas dienas nav ieteicami būtiski sākumi, jo enerģija ir izsīkusi.

Pie astrologa var uzzināt arī individuālos naudas, biznesa, veiksmes u.c. planētu ciklus – kāpumus, kritumus un pilnbriedu.

  • Čika laiks ir Mēness tukšgaitas periods, kurā no praktiskām lietām nekas nesanāk. Tukšais laiks pirkumiem, norunām un visām nodarbēm, kas prasa rezultātu. Ir arī daudzi plusi, par ko var pārliecināties aprakstā.
  • Astrostundas sadala dienu 12 + 12 atšķirīgās daļās, pieskaņojot tās konkrētu planētu nozīmei. Lieliski palīdz dažādu nodarbju plānošanai (pamatojums).

Izvairies no Saturna stundas, kas ir pati sūrākā jeb problemātiskākā, un maksimāli visu dari Jupitera (veiksmes stundas), Saules, Veneras stundās, ja vien tajā laikā nav Čika laiks vai spriedzes astroluksofors.

  • Astroluksofors apvieno visu  planētu mijiedarbību un ir faktiskais dienas harmonijas – spriedzes rādītājs. Astroluksofors iemieso rīcību, notikumus un plānošanas ieteikumus. Planētu stāvoklis jāapvieno ar Saules un Mēness dienu enerģētiku, kas nosaka attieksmi jeb pusi no veiksmes. Pretrunas tulkojamas par labu astroluksoforam jeb Mēness ir jaudīgs, bet atkarīgs no kopējā planētu fona.
  • Individuālais astroluksofors un Personālā diena ir unikāli pēc Taviem dzimšanas datiem veidota informācija – piemērota tikai Tev! 

Individuālajā astroluksoforā ir apkopotas visu planētu savstarpējās mijiedarbības, rādot, vai diennakts ceturkšņos laiks Tev ir harmonisks, disharmonisks vai neitrāls. 

Personālā diena parāda vēlamāko dienas tematiku, kas padosies vislabāk.

ASTRO VIP palīdz tikt galā ar šiem uzdevumiem – www.astrovip.lv

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot