Ko klients iegūst no astrologa

jeb kādi ir gudrie jautājumi

Astrologu un viņu klientu attiecībās ir svarīga izpratne, kādi ieguvumi iespējami no sadarbības.

Bieži astrologi saka, ka klientam jāmāk uzdot jautājumu, tad būs arī atbilde. Diemžēl, no klientu viedokļa raugoties, astrologi nav papūlējušies palīdzēt ar padomu, uz ko astroloģija vispār ir spējīga un kas skaitās atbildēm pieņemams jautājums. Ar šo rakstu ceru viest skaidrību.

Klientiem jāsaprot, ka vizuāli patiesi visi astrologi redz vienādu astroloģisko karti, kuru vari aplūkot arī pats Astrologi.lv sadaļā Astrokarte. Atšķirība ir astrokaršu daudzveidīgā izmantošanā jeb tehnikās, kuru pārvaldīšana un pārbaude (caur praksi) ir viena no kvalitātes atšķirībām. Otra – konkrēta astrologa talants miljoniem variantu sintēzē un spējā to pastāstīt konkrētam cilvēkam viņam saprotamā valodā. Uzskatu, ka lielākais notikums ir SAPRAŠANA, kad klients un astrologs savstarpēji nonāk pie kopīgas atklāsmes par lietu kārtību vai risināšanu un notiek izdziedināšana.

Piemēram, savā praksē izmantoju ne tikai populāro ZET programmu daudzveidību, bet arī vairākas citas astroloģiskas programmas, apvienojot ar vēdiskajām zinībām, un Latvijā plašāko numeroloģijas autormetožu klāstu un izstrādāto programmu. Sagatavošanās darbs ar konkrētu klientu tikai vajadzīgo materiālu izdrukai vien aizņem krietnu laika sprīdi. Teiksim, viena mēneša prognozēm visu astroloģisko likumsakarību skrupulozam aprēķinam astrologam vajadzētu vairākas stundas (kurš gan to dara?) darba. To visu man paveic 10 gadu garumā izstrādātā datora metodoloģija.

Uzskatu, ka savās konsultācijās 1 stundas laikā dodu maksimāli blīvāko un svarīgāko informāciju, kāda ir iespējama. Tā nav parunāšanās par dzīvi. Līdz ar to var teikt, ka sava īstā un prasmīgā astrologa atrašana ir kā izvilkt lielo lozi. Tu vari tapt apgaismots un pat dziedināts.

Un taisnība – jo labāk sarunai ir sagatavojies pats klients, jo dziļākā līmenī tā notiek. Par būtiskāko. Veiksme pavada labi sagatavotu prātu.

  • Personas sūtība – dvēseliski, karmiski pamatuzdevumi, caur kuriem notiek attīstība, un pienākumu un atbildības jomas, kurās kārtojami lielākie dzīves uzdevumi. Šo uzdevumu neizpildīšana ved pie nopietnām krīzēm, zaudējumiem un pat dzīves izbeigšanas kritiskajos gados, kad spriedzē krustojas planētu ietekme. 

Caur lielo uzdevumu pildīšanu iestājas pašpietiekamība, miers, harmonija un veselība, cik vien tas iespējams pēc indivīda horoskopa. Tie sajūtami meditatīvi vai konkrēti noskaidrojami pie astrologa.

  • Brīvā griba mērķos, darbībā un profesijā. Jomas, kurās iespējama vislielākā izaugsme, finanšu labklājība, emocionālais komforts un līdzsvars. Astrologs var palīdzēt nospraust mērķus, kas atbilst vislabvēlīgākajai talantu izpaušanai, nesot līdzi vislielākos ieguvumus. Jātiecas pēc savas dzīves EKO mērķiem.
  • Prāts, intuīcija un gara stāvoklis. Prāts ir lielisks rīks mērķu sasniegšanai, bet reizē arī ienaidnieks. Kur pastāv risks iet prāta pavadā un zaudēt gara atbalstu, kā kontrolēt prātu un ieguldīt to ražīgā gultnē, kā atbrīvot prātu lielām idejām? Kā atšķirt intuīciju un jomu, kurā tā strādā, no pašapmāna? Kāda ir personas garīgā hierarhija, soļi garīgajai attīstībai un izaugsmes potenciāls? Tie ir jautājumi astrologam.
  • Partnerības līdzsvars. Līdzsvarota un pašpietiekama persona, kas apzinājusi un piepildījusi iepriekšminētos divus izaicinājumus, attiecībās vienmēr jūtas harmoniskāk. Tomēr katram ir savs attiecību solījums, ko vislabāk izanalizēs astrologs. Astrologa kompetencē ir arī līdzsvarotākais attiecību krīžu risinājuma modelis, izvērtējot visas konfliktā iesaistītās puses. Vai es pildu visu, kas iekodēts partnerības horoskopā; kā es to daru pret konkrētu personu; ko pieņemt, ko attīstīt un kā kļūt laimīgākam? Lūk, lieliski jautājumi astrologam.
  • Skaitļi visapkārt. Katrs vārds, katrs skaitļu virknējums nes savu simbolisku vēstījumu konkrētam cilvēkam. Kāds ir Tavs skaitļu kods; kādi ir laimīgākie skaitļi, no kā vajadzētu izvairīties; kāds ir vārda un uzvārda kods (īpaši to izvēloties bērnam); kā uzvārda maiņa ietekmē manu raksturu un likteni? Šie ir pamata jautājumi numerologam.
  • Ikdienas rituāli veiksmei. Katrai personai ir savs talismans, sava rituālu buķete, kas palīdz katru dienu piepildīt pēc maksimālās programmas. Jautā to astrologam.
  • Tu esi tik stiprs, cik vājas ir Tavas ēnas puses. Savu negatīvo īpašību atpazīšana, dziedināšana, trūkumu novēršana ir ceļš uz sabalansētu personību un izaugsmi. Nostājies godīgi aci pret aci ar saviem trūkumiem.

Melnā Mēness projekts: http://www.astrologi.lv/astro_karte/lilith/

  • Planētu cikli. Astroloģija pamatojas uz planētu cikliem. Ciklu izpratne ir atslēga uz personīgā laika izpratni. Tā ir prognozēšana, uz kuru daudzlīmeņu izpratni ir patiesi spējīgi talantīgākie astrologi! Uz visiem attiecināmos planētu ciklus esam atspoguļojuši Astroveiksmes kalendārā. 

http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/kalendari/astro_veiksme/  

Saules un Mēness kalendārs atspoguļo abu spīdekļu ciklus un planētu mijiedarbību jeb astroluksoforu.

  • Personīgās planētu cilpas. Planētu cilpas nosaka vienas vai otras tēmas aktualitāti un izpausmi (spriedze, harmonija) personas dzīvē. Individuālajā Mēness kalendārā ir pieejamas individuālās Saules un Mēness cilpas. Un personīgais astroluksofors.

Saviem klientiem konsultācijās uzrādu visu planētu cikliskās cilpas. Nav lielākas muļķības, kā sākt svarīgus darbus sagurušā fāzē jeb neauglīgā ciklu daļā. Lieki resursu patēriņi, vilšanās un panākumu trūkumi.

  • Dzimšanas dienas plānošana. Ikgadējā dzimšanas diena ir redzamākā personas Astro ciklu daļā. Un būtiska. Atkarībā no laika (mainīgs katru gadu 1 dienas robežās) un vietas, kur tiek sagaidīta dzimšanas diena, mainās gada prognozes un iespējamie notikumu scenāriji. Jau daudzus gads eksperimentāli dzimšanas dienu sagaidu labvēlīgākajās zemēs, ko iesaku arī klientiem. Tehnisks palīgs: http://www.astrologi.lv/astro_karte/dzimsanas_diena/

 

  • Labvēlīgā datuma izvēle. Svarīgākas lietas darāmas īstajā laikā. Gada laikā mēs paveicam tikai dažas patiesi būtiskas lietas, kas ievērojami ietekmēs dzīvi, piemēram:
    uzsākam attiecības
    dibinām ģimeni
    nokristāmies, iesvētāmies
    dodamies ceļojumā
    iegādājamies auto
    nopērkam dzīvokli vai uzbūvējam māju
    paņemam kredītu
    stājamies darbā
    uzsākam šķiršanos
    uzsākam tiesvedību
    dibinām uzņēmumu

Šīm visām darbībām ieteicams rūpīgi izvēlēties laiku, ja vēlas sekmīgu iznākumu.
Turklāt katrai lietai ir savs atvēlētais laiks. Kas der tagad vai jāizdara tagad, nebūs vairs tik svarīgi vai aktuāli citā laikā. To var noskaidrot pie astrologa.

Katras dienas plānam un to ietekmi skaidrojošajiem luksoforiem katrs pats var sekot līdzi kā ASTRO VIP – vislabākais dienas plānotājs.

 

ASTRO VIP palīdz tikt galā ar šiem uzdevumiem – www.astrovip.lv

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot