Tukšam jautājumam nav gudras atbildes


Bieži vien savos Twitter un Facebook paziņojumos es dalos ar ieteikumiem un prognozēm par laika posmiem, kad drīkst vai nedrīkst kaut ko darīt.
Šādas kopējās prognozes ir attiecināmas gandrīz uz visiem. Tomēr vienmēr ir kāds, kas vinnē, kad citiem neveicas.

Pēc publiskajiem paziņojumiem bieži vien privāti saņemu jautājumus - bet vai ES drīkstu? - gaidot tūlītēju atbildi.

Ko man kā astrologam izsaka šķietami vienkāršais jautājums?
1. Jautātāja uzsvērtais ES ir tik liels, ka netiek noskaidrots, vai astrologs vispār atbild uz šādiem jautājumiem un vai viņam ir laiks atbildēt.
Astrologa izpratne nosaka, ka par katru nieku “planētas nerausta”.
2. Astroloģijā izskaidrojumus veic tikai un vienīgi pēc konkrētās personas datu analīzes. Proti, astrologs nevar GARANTĒT atbildi, par kuru uzņemas atbildību, ja nav veicis rūpīgu konkrētās personas datu analīzi – patērējis tam laiku un savas zināšanas. Un tikai tad var sniegt atbildi. Tieši tādēļ konkrētu darbības datumu izvēle atrodama KB Konsultācijas e-pakalpojumu klāstā. Šāda atbilde var prasīt laiku. Bieži vien vairākas stundas.
3. Svarīgi ir ne tikai izanalizēt konkrētas personas datus, bet arī zināt, KO, KAD, KĀDĀ VEIDĀ un AR KURĀM personām tiks veikta sadarbība. Tas viss kopumā ietekmē ATBILDI. Tas viss prasa rūpīgu analīzi un iedziļināšanos. Astrologs nav zīlnieks – “viens divi, un gatavs”.

Tieši tādēļ spontāns jautājums astrologam – vai es drīkstu? – ir pārlieku novienkāršots un tukšs savā būtībā. Neatbildāms. Jo nav prasījis arī paša jautātāja iedziļināšanos, izpratni un ieguldījumu. Astrologa ētikas kodekss paredz, ka šādā veidā drīkst nepieņemt jautājuma "pasūtījumu".

Iedziļinoties un cienot astrologa darbu, jautājumam jābūt sagatavotam, pamatotam un rūpīgi pārdomātam. Un tās jau ir cieņpilnas astrologa un klienta attiecības, kurās ir pamatotas atbildes un daudz ieguvumu jautātājam.

Kā esmu ievērojis, šādus jautājumus neuzdod ASTRO VIP (www.astrovip.lv) lietotāji, kuri jebkurā brīdī var apskatīt un daudzpusīgi dziļi izprast laika piedāvājumu - ko drīkst un nedrīkst -, un samērot to ar savu individuālo Astroluksoforu. Piemēram, diena astroluksoforā ir sarkanā krāsā, bet individuāli personai astroluksofors ir zaļā krāsā (labvēlīgs planētu stāvoklis), tad tieši viņam kopējā nelaime var iet secen vai pat trāpīsies kāds ieguvums.
To var uzzināt katrs pats, pat nejautājot astrologam, ja vien izmanto viegli iegūstamus astro rīkus, kāds ir ASTRO VIP.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot