ATKLĀTI: Ja pēc vēlēšanām KĀDS meklē "VAINĪGO" 

Ilgi domāju, tomēr pateikšu!

 

Kāds savās domās jaunizcepts politiķis pirmsvēlēšanu laikā kā 3reiz satiktam puspaziņam (tātad nevis konsultācijā vai kā draugam) piezvanīja un apjautājās par savu lietderību lēmumā kandidēt vēlēšanās.
Neskatoties uz maniem uzstājīgiem brīdinājumiem: 
1. nav īstais laiks paziņot, jo astro ļoti sarežģīts periods, turklāt pēšņi lēmumi šajā laikā ir nevietā (atceraties manas vasaras prognozes!)
2. ka pārāk jau ir piemērots grēkāža lomai, ka tiks izvilkti visi pagātnes fakti par viņu - lai domā vai tas patiesi ir vajadzīgs; Ka stapraptumsuma laikā cilvēki alks pret kādu "izmest villu" - padod tik iemeslu
3. lai pārvar pusmūža krīzi un tad sniedzas pēc politikas (turklāt tas tad gana garantēti izdotos sekmīgi), citādi krīze būs tā, ko viņš dabūs - vai vajag "lekt uz ecešām" 
Un Tomēr... pēc sarunas drīz vien uzzināju, ka nolēmis paziņot par kandidēšanu 26.jūlijā! 
TAD, kad iekrīt PilnMēness, Aptumsums un Dižčiks pašā startā. 
3 NĒ laikā!!! Piedodiet, neprātīgi. Lai neietekmētu pašu proecesu, par to pirmsvēlēšanās klusēju. Bet tagad, redzot pēcvēlēšanu atklāsmes... 
Tagad KĀDS brīnās, visi vainīgi, nezinot kur paša vaina, ko darījis ne tā!? Zeme atveries! Esot godīgs un atklāts, bet šo sarunu "aizmirsis"? 
Visu to labāko vēlot, gribu teikt: cieni citu viedokli, iemācies ieklausīties, nevis dzirdēt tikai sevi un politika nav bērnudārzs, kur var ieskriet parotaļāties ar sevi. Ja taisa personīgas performances (kas pats par svei jau ir forši), turklāt vēlēšanas iekrita RetroVenerā, kas ļoti nošūpojas starp Patīk/Nepatīk, par iznāumu NAV JĀBRĪNĀS.
Cienam nozaru profesionāļus un viņu viedokli, ja reiz to prasi. Tad Tevi pašu cienīs. Cienot sarunas partneri, neatklāju šeit man zināmos iekšējos motīvus un man teikto. 
BET neizlikšos, ka šāda saruna "nav bijusi". Būsim godīgi! 
Tagad ir vīrišķīgi un moderni atzīt savas kļūdas! Par to tiek vadītas veselas konferences. Uzvarētājs ir tas, kas izdara secinājumus no paša kļūdām. Citus vainot vairs nav stilīgi.
Ceru uz saturīgu pazīšanos no KĀDS puses, jo es centos palīdzēt! Un joprojām to daru - arī šādi.
Dzīves kvalitāte veidojas no izvēļu un lēmumu kvalitātes. Plus piemērota astrolaikā to paveicot.

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3715 iesaka šo blogu

Balsot