DIŽKALENDĀRS TIEK NODOTS KĀ GATAVS

Baņķa Dižkalendārs ir 13 gadu Astrologi.lv pilnveidošanas rezumē.
Labākais, ko esmu radījis!
Pats to savā ikdienā un darbā ar klientiem plaši pielietoju. Uzskatu, ka pateicoties šīm zināšanām man ir izdevies dzīvē realizēt daudz konkrētu un veiksmīgu projektu arī ārpus astroloģijas. Kalendārā ir ielikts viss svarīgākais ikdienas solim un lieliem dzīves lēmumiem un to labākai laiku izvēlei. Esmu 100% parlieicnāts, ka tieši kalendāra pielietošana man ir ļāvusi iet pa gudrāko, veiksmīgāko ceļu, kad blakus ir bijuši visādi neceļi. Esmu to izstrādē astro praksē pārbaudot pārbaudot arī atradis kļūdas (kamēr neizdarīsi neuzzināsi), bet tas, ko pasniedzu ir VEIKSMĪGĀKAIS risinājums.

Lietojiet kalendāru, kas maina dzīvi!
Kalendārā ir daudz bezmaksas iespēju, tajā skaitā nulle kā svētdienā pasniegatais "Nepalaid garām".
Dižkalendāra ASTRO VIP abonements ir par maksu, bet tas tikai simboliski sedz visus tos resursus ko savā dzīvē esmu ielicis (tehniski, dizainiski, uzturēšana, serveris, nemitīgā sizmaiņas ko jāveic dēl paŗlūku, google utt ieviestajām izmaiņām, un daudz kas cits, kas cilvēkiem, kuri nav saistīti ar IT var arī nenovērtē). Šajā projektā esmu ieguldījis no visām citām dzīves nodarbēm ieguldītos līdzekļus. Faktiski tā ir dāvana cilvēkiem par tād naudu, kas nosegtu manus pamatizdevumus šim projektam, bet galvenais - cilvēkiue tam pavirši nepieskrietu, bet būtu gatavi iedziļināties. Kas nezināja: bez personiskās izpratnes, intereses pat uz paplātes pasniegtais var nešķist tā vērts un netapt pienācīgi pielietots.
DIŽKALENDĀRS TIEK NODOTS KĀ GATAVS!
turpmākajā laikā pilnveidosim tā pielietošans instrukcijas, bet varu mierīgu sirdi un pārlieicnoši teikt, ka tas man ir IDEĀLAJĀ formā. Es neesmu arī valsts iestāde, kurā minimālo iemaksu maksātāji bravūrīgi var kritizēt no sērijas "par nodokļu maksātāju naudu"... Tādēļ varu droši visus kritizētājus, tādus, kuriem neapmierina kaut kas, vajag vēl to un šo, sūtīt... papraktizēt astroloģiju un pielietot to ilgstoši dzīvē. Esmu ar to dzīvojis ilgus gadus - ik dienu. Tādēļ zinu tā vērtību, ko esmu radījis. Atšķirīgi domājošie vienkārši līdz tam nav tikuši. Cenšos palīdzēt, bet palīdzēt var tiem, kuri ir atvērti. Ne jau vienmēr pat redzēt un lietot, nozīmē saprast. Piemēram, cik no Jums izmanto savā telefonā visas funkcijas...
Esmu apmieirnāts ar to, ko radīju, bet tas man pašam jau bija pieejams galvā, pierakstos, datorā. Novērtējiet to, ka nododu Jums to, kura reālās izmaksas (ja ko tādu pašu gribētu veidot) un vērtība ar ietekmi personiskajā dzīvē ir neizmērāma.
Man mājās ir nopirktas visu manu draugu un kolēģu grāmatas, esmu apmeklējsi visu paziņu lekcijas, cenšos pabūt visu zināmo pasākumos, lai atbalstītu. Es iepērkos pie saviem draugiem un klientiem un dibinu ar viņiem koprpratīvas biznesa attiecības. Ja man ko vajaga, es gribu, lai no tā iegūst man zināsm cilvēks. Es ticu lojalitātei, saiknei.
Liktens vienmēr ir izvēle! Skaties, kurā likteņupes pusē Tu esi. Manējā ir tur, kur norit dzīves "veiksmes stāsti" pēc Dižkalendāra!

www.astroinfo.lv

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot