Astro veiksmīgu un možu Uguns Gaiļa gadu!

Katram gada sākumam ir vairāki sliekšņi un gadumija ir tikai viens no tiem.

2017.gads nes “1” un “8” vibrācijas, kas paredz, ka lielākās gada iespējas tiks dāvātas tiem, kuri būs drosmīgi, bet ne pārgalvīgi, aktīvi, bet ne tikai uz sevi vērsti. Galvenā gada vērtība ir būt radošiem, izpaust savus talantus, ko arī novēlu visiem. Svarīgi ir negulēt uz iegūtajiem lauriem, bet meklēt arvien jaunus izaicinājumus un jaunas iespējas, atklāt sevi no jauna jaunām varēšanām.

Gada skaitļu virtenes galā esošais “7” ir vieds skaitlis, tādēļ īpaši tiem, kuriem iekrīt apaļas jubilejas, vēlu svētīgu un laimīgu gadu. 

Dažas būtiskākās vērtības, kas palīdzēs saglabāt možu garu mundrajā un Ugunīgajā Gaiļa gadā:

kopiet tradīcijas, sviniet latvju gadskārtas, kas satuvinās un dos spēku no Mātes Zemes;

izglītojieties, izziniet sevi un atrodiet sevī jaunas šķautnes – tas dos iekšējo mieru;

veiksme pavada labi sagatavotus prātus, tādēļ, lai savienotos ar Visuma iespējām, gudri izmantojiet jums piedāvātos Mēness un Saules atspulga kalendārus.

Gada ciklu mēs mēram pēc Saules ceļa. 2017. ir Saules gads. Saule aplaimo laimīgos un bēdīgos, nabagos un bagātos. Tā dāvā savu svētību no lēkta līdz rietam. Novēlu, lai jums visiem šis būtu īpašs Saules gads kā Visuma svētības simbols. Lai katra diena uzaustu ar jaunu cerību un sevis, apkārtējo un Pasaules mīlestību. Lai rastos jaunas izdevības un gaisma “tuneļa galā”, lai jūtaties veiksmes apspīdēti, lai viss, ko jūs uzsākat (labos Saules, Mēness kalendāra laikos) laimīgi un sekmīgi arī noslēdzas.

Lai mājas dzīve piepildīta ar mieru, laimi, saticību, pārticību un rodas sajūta, ka esat daudz veiksmīgāki un (garā) bagātāki nekā jelkad esat cerējuši. 

Lai Visuma un planētu spēks ar Jums!

Kristaps Baņķis, sertificēts astrologs-numerologs

 

Citāda Pasaule 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot