Planētas cikls "pašai pret sevi"

Planētai ir savs cikliskums. Vienmēr jāskatās, kurā cikla posmā esi kopumā, un tikai tad, kāda ir konkrētā aspekta daba (krāsa). Savienojums - starts, aizsākums, planetārā "jubileja". Sekstils, trigons - cikliskie veiksmes punkti, harmonija, izdošanās. Opozīcija - kulminācija, ražas laiks, līdzsvara meklējumi. Kvadrāts - spriedze, disharmonija, stress, neizdošanās. 

Dzimšanas brīdī planētas tiek piefiksētas horoskopā jeb dzimšanas kartē, bet, protams, tās uzreiz turpina kustību. Rezultātā tās pēc noteikta laika cikliski veido aspektus jeb reālais planētu stāvoklis mijiedarbojas ar horoskopa dzimšanas brīdī piefiksēto planētas punktu. 

Sākuma jeb dzimšanas punkts ir kā izejas punkts un vienmēr, kad planēta nonāk šajā punktā, uzskatāma kā konkrētās planētas dzimšanas diena. Planētas savienojums "pašai ar sevi" ir astromaģisks brīdis, kad tiek ielikts jauns cikla aizsākums. Šo laiku ieteicams svinēt kā jubileju, atbilstoši planētas dabai. Merkurs un Venera savienojas reizi gadā, Marss reizi 2,5 gados, Jupiters - 12 gados, Saturns - reizi aptuveni 29,5 gados. Kā redzams, daži ir patiesi reti periodi šādai jubilejai. Piedomā īpaši, ko šādā laikā gribētos paveikt! Nedēļu pirms šī savienojuma labāk neieplāno neko svarīgu, jo ir maz enerģijas, darbi nevedas, veidojas sagurums un gribas atpūsties. Justies apslāpētam vai pārdomu pilnam ir normāli. Vienīgais, kas padodas, ir dažādu darbu pabeigšana. Izcils laiks sevis izzināšanai, paradigmu maiņai, jaunu virzienu sākumam. Aktualizējas konkurence, sacensība, atklātie ienaidnieki.

Sekstils, trigons - cikliskie veiksmes punkti, harmonija, izdošanās un vislabākie realizācijas laiki pēc planētas dabas. Ieplāno sev svarīgas darbības. Izpaužas talanti, veiksmīgas situācijas, cilvēki nāk palīgā. Novērojami arī slinkuma periodi, kas var radīt "nogulētas" situācijas. Kopumā - produktīvs laiks, ja noskaņojas uz darīšanu. 

Opozīcija - kulminācija, ražas laiks, līdzsvara meklējumi. Izcils laiks organizēt projektu, pasākumu, ideju iemiesojumu "otro elpu". Situācijas var būt duālas, pretrunīgas, pieaugoša neizlēmība, novērojama karmiskā pretestība, iekšēji dialogi, dažādu veidu attiecību saspīlējumi. Līdzības ar dabā esošo PilnMēness enerģētiku. Apkārtējā pasaule atspoguļo cilvēka iekšējās kavalitātes, tādēļ vispirms nevajag atreaģēt uz vidi un cilvēkiem, bet veikt iekšējus pārkārtojumus. Tieši caur opozīciju notiek lielākie dzīves varoņdarbi un personiskā izaugsme. Ja tas nenotiek, tad kvadrātu aspektu laikā notiks krīze, kurā jau izpaudīsies sekas. Jebkuras dzīves duālās situācijas (divas attiecības, divi darbi, divi hobiji) var raut uz pusēm un būt milzīga stresa avots. 

Kvadrāts - spriedze, disharmonija, stress, neizdošanās. Cīņas periods ar likteni, problēmām, līdzcilvēkiem. Nesaprašanās. Enerģijas veltīga tērēšana. Aktīviem cilvēkiem ar padziļinātu izpratni par sevi šis laiks saistīsies ar izmaiņām, kad notiek izraušanās no ierastās komforta zonas. Iespējamas veselības problēmu saasināšanās, traumas. Risks parasti saistās labākajā gadījumā ar adrenalīna ķeršanu. Ļoti nelabvēlīgs periods saskarsmei ar valsts pārvaldi, ierēdņiem, dienestiem. Laiks, kuru jāpavada maksimāli mierīgi, tā ir kā pāreja jaunā fāzē, līdz ar to iezīmē cikla krīzi. Periods salīdzināms ar vajadzīgam remontam nepieciešamu sienas izgāšanu. Bez tā arī nav iespējama attīstība. 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3715 iesaka šo blogu

Balsot