Kā taupīt enerģiju planētu spriedzes laikā?

Kādēļ vienu un to pašu planētu spriedzi, ko paredz dienas #astroluksofors visi neizjūt vienādi?


  • Dienas astrofons parāda precīzus planētu aspektus jeb savstarpējo mijiedarbību. Planētu spriedzes ietekme atkarībā no iesaistītajām planētām var sākties no dažām stundām līdz pat vairākām dienām pirms precīzi norādītā kulminācijas brīža.

Mēness kustas ātri, tādēļ tā ietekme ir tikai dažas stundas. Piemēri, ar lēnām planētām un ātro Mēnesi.

http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/dienas-astro-fons/

  • Individuālā planētu ietekmes sajušana ir atkarīga no personas individuālā #astroluksofors.

Proti, planētu spriedze tuvojas un tā ietekme  ir, piemēram, 2 dienas līdz kulminācijai. Tātad, abu dienu notikumus ietekmēs, personas individuālās spriedzes (sarkans) rādītāji #astroluksofors . Un vienā dienā astroluksofors ir sarkans, bet otrā zaļš – divas dažādas dienas. Planetārā spriedze izlādēsies atbilstoši šiem astroluksofors uzrādītajiem sarkanajiem vājuma punktiem. Līdzīgi kā negaisa fronte iet pāri visai Latvijai, bet kaimiņpilsētā gāž kā no spaiņiem un zibens zibina, bet Tavā sētā spīd saule vai viegli mākonīši.

  • Notikumu laiks atkarīgs arī no personas horoskopa planētu ātruma. Cilvēkam ar ātrajām planētā viss parasti notiek laicīgāk. Horoskops arī nosaka personas pasīvo (viņu ietekmē) vai aktīvo (pats ietekmē) notikumu struktūru, kā arī iekšējo (ūdens stihijas – sajūtās) vai dinamisko (uguns stihija – darbībā) izpausmi.
  • Un, protams, no enerģijas līmeņa, jo piemēram enerģijas “uzsūcējiem” jau labi, ja citiem nav labi vai ne? :)

Ko darīt spriedzes laikā jeb enerģijas un notikumu harmoniska virzīšana

Laikā, kad Dienas astroluksofors un indiviudālais astroluksofors uzrāda spriedzi, prātīgi ir veikt šādas darbības:

  • Planētu spriedze vienmēr priekšplānā izvirza karmiskos jautājumus – kļūdas, to atzīšanu, riskus, tādēļ prātīgi ir novērot un līdzdomāt, nepieļaut jaunas
  • Nodarboties ar pašattīstību.
  • Mazināt riskus: necelt smagumu, samazināt slodzi, braukt ar auto uzmanīgāk, neriskēt utml.
  • Nerisināt attiecību jautājumus, jo parasti tieši citi pamanās izsist no līdzsvara, bet tieši attieksme un emociju izvirdumi ir tās, kas piepilda karmas trauku.
  • Atpūsties, veikt relaksējošas procedūras.
  • Dienas astro fons aprakstā iepazīties ar konkrētās dienas aspektu aprakstiem, kuros jau ietverts daudz padomu.
  • Planetārās spriedzes laikā aktivizējas arī Saules un Mēness dienu aprakstu ēnas puses. Ievērot mērenību un ieteikumus. 

Vai viss būs kārtība, ja dienas astroluksofors ir sarkans, bet individuālais ir zaļš?

Dienas astroluksofors nosaka kopējo dienas enerģētiku, notikumu struktūru jeb piedāvājumu.  Dienās, kad tas ir sarkans, tas ir ierobežots, nabadzīgs, mazāks par vidējo līmeni. Tātad ar visu savu zaļo astroluksoforu daudz neko no Visuma (vides) nedabūsi.

Svarīgi ir laikus noskaidrot šādus sarežģītos brīžus, lai tie nepārsteidz pēkšņi, kaut gan ik vienam Mēness kalendāra lietotājam tas ir zināms jau iepriekš. Preventatīvi laikus samazināta jauda radīs mazākus zaudējumus, lielāku harmoniju un nešķiedīs lieki enerģiju. Zināšanas sagatavo augsni veiksmei!

http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/kalendars/

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot