Kādēļ matu un nagu griešana
ir svarīgāka par čeku dedzināšanu

Arvien populārāka kļūst jau tautā iegājusies čeku dedzināšasana. Tomēr sākam piemirst, ar ko patiesi sākām Mēness kalendāru. Proti, atgriežamies pie matu un nagu griešanas svarīguma.

Cik daudz ir to darbību jeb “ķirurģisko iejaukšanos” ķermenī – atņemot, izgriežot? Ja neskaita pašu ķirurģiju, mums ir iespēja pašiem labprātīgi kontrolēt tikai savu matu, matiņu un nagu garumu. Kā “ mazie dievi”  varam to darīt it kā pēc paša vēlēšanās. BET...

''Un mats no tavas galvas nenokritīs bez manas ziņas''.

Galvā, pēdās un pirkstu galos sakrājas liela enerģētika, kas caur matiem un nagiem saskaras ar apkārtējo pasauli. Kā taustekļi...

Lūk, atbilde kādēļ epilācija un depilācija nav tik nozīmīga kā matu griešana. Starp cisku un galvu ir liela atšķirība. Bārdas dzīšana arī kļūst nozīmīga vien tad, kad jau sasniedz pienācīgi kuplumu.

Tad lūk, iejaukšanās šajos enerģijas kanālos griežot, ir tik būtiska, ka ļoti vēlams atrast tam piemērotu laika sprīdi, kad tas, pirmkārt, ir saskaņā ar vēlmēm ātri ataugt – Augošs Mēness, lēni ataugt – Dilstošs Mēness.

Otrkārt, nekaitē veselībai.

Palasīsim Mēness dienu aprakstu piemērus:

1MD:  Saīsinās dzīvi.

2MD: Izraisīs strīdus un nomāktu garastāvokli, smagumu.

3MD: Kaitējums organismam. Paredzami izdevumi. Nelietderīga dzīvības enerģētiskā spēka tērēšana.

4MD Diskomforts. Skumjas. Bēdas, bailes pazaudēt piederīgos. Kakla un mutes dobuma slimības.

 

Svarīgi, vai ne! Skaidrs, ka no vienas reizes nekas tik radikāli nemainīsies, bet tā pilienu pa pilienam sakrājas.

Dažreiz aprakstos piesauktās izpausmes norit ātri un uzreiz. Pašam bijuši gadījumi, kamdēļ vairs ar to neeksperimentēju. Diskutabls ir jautājums vai notikums bija tādēļ, ka nogrieza nelaikā matus vai tādēļ, ka bija gaidāms šāds notikums, izdomāja nogriezt matus. Bet par to pat zinātnieki strīdas. Kamēr viņi to skaidro, es labāk lieki neriskēju.

Un tagad palasām ieteicamos Mēness dienu aprakstus matu griešanai:

5MD: Laba diena. Veicina īpašumu palielināšanu. Kļūsi bagātāks.

11MD: Laba diena. Saasinās sajūtas, palielinās prāta un gara spējas, gaišredzību.

19MD: Laba diena. Pagarinās mūžu.

Ir taču vērte mēģināt, vai ne?! :)

Treškārt, Mēness diena nav vienīgais faltors, kas ietekmē matu griešanu. Vēl ir arī ļoti svarīgi Mēness zīme, jo piemēram, Auna zīmē galvu neaiztiek, Vēža zīmē mati būs izpūruši u.tml. Savu artavu un ne mazo dod arī Saules diena. Tādēļ visu kopā esam apkopojuši labāko datumu un laiku nosakošajā Veiksmīgo dienu plānotājā (VDP).

Atgriežoties pie salīdzinājuma ar Čeku dedzināšanu, var teikt, ka matu griešanā Tu vari ļoti daudz zaudēt savas enerģētikas=veselības, savukārt Čeku dedzināšana atgriež izgājušo. Protams, vislabāk ir matus griezt pareizā laikā un par pakalpojumu saņemto čeku sadedzināt noteiktā labā laikā. Lai viss griežas uz labo pusi!

Ceru, ka tagad saprotat, cik svarīga ir bērna pirmā matu griešana! 

Kalendāra skats, kad matu griešanas dienas labvēlība sakrīt ar VDP apkopoto informaciju 

Kalendāra skats, kad matu griešana pēc Mēness dienas būtu atļauta (smaidiņš), bet visi pārējie svarīgākie VDP rādijumi to aizsliedz. Kopumā - nav ieteicams.

Mēs iesakām SMUKUMA kalendāru - aplūkot šeit

 

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot