Astromaģiskās Laika lūkas 

Piedāvājam labākos un spēcīgākos laikus, kad planētas savstarpēji veido īpašu planētu stāvokli:

  • Saules sirdī - Savienojumi/satikšanās - Pārmaiņu jeb planētu tēmu maiņa; 
  • Lilitas/Melnā Mēness savienošanās ar planētām. Karmas pārmaiņas;
  • Planētu savstarpējie savienojumi - satikšanās.

Dienu no dienas planētas savstarpēji mijiedarbojas jeb astroloģijā/astronomijā veido noteiktus leņķiskus aspektus. Tas ir (dis)harmonisks enerģijas nodošanas veids. Praktiskā dzīvē tas izmantojams, lai prognozētu kādi jautājumi nonāks dienaskārtībā. Tas attiecas uz visiem, tikai katrs to uztvers un piedzīvos citādāk.

Visi minetie planetu stāvokļi ir astromaģiski, jo darbojas kā spēcīga INICIĀCIJA, kad laiks palīdz realizet šajā laikā noteiktās darbības caur veiktajiem rituāliem. Tās var dēvēt arī par laika lūkām, kad mainīt karmas ratu. 

Planēta Saules sirdī

Planētu precīzs savienojums ar Spīdekli Sauli. Īpašs stāvoklis, kad Saule smeļ un reizē nodod spēku planētai un tās pārstāvētajām dzīves sfērām. Šajā laikā var atnākt ģeniālas idejas, kad izpratne ir pārcilvēciska un sakņojas Visumā, kolektīvajā apziņā un karmiskajā pieredzē. Tā ir kā spēcīga un atvērta astro laika lūka, caur kuru var būtiski ietekmēt savu likteni, karmu.

Saules sadedzināts 

Atrodoties tuvu Saulei, astroloģijas terminoloģijā planēta „sadeg”, proti, zaudē savu spriestspēju un piesātinās ar subjektīvismu. Vislabākais, ko var darīt šajā laikā, – visu uztvert viegli un ar humoru un nevienu lieki neprovocēt.

Saules staros

Planēta atrodas vēl tālu no Spīdekļa vai jau atvirzījusies krietnu gabalu nost un nokļuvusi Saules labvēlībā, gaismā. Tādējādi izgaismojas planētas pozitīvās iezīmes, atklājas cilvēka talanti minētās planētas sfērās un izpausmēs. 

✪  SatikšanāsPl. Savienojumi

 Planētu sasvtarpēja mijiedarbība, satiekoties vienā Zodiaka zīmes precīzā grādā, minūtē un sekundē. Simbolizē planētu spēku sintēzi, savienošanos. 

Maģisks brīdis, kad atstrādāt šo planētu nozīmē iekodēto karmisko loku, veidotu jaunas iniciācijas un savam liktenim atrisinātu planētām atbilstošus karmas mezglus.

Vissvarīgākais ir precīzs laiks, kad notiek savienojums. Tomēr ietekme, atkarībā no planētas, jau jūtama Merkurs, Venera – 1 dienu pirms precīzā laika;  Marss – 2 dienas; pārējās planētas ar vēl ātrāku ietekmes periodu. 

Laika lūku ietekme un ieteikumi

Vissvarīgākais ir precīzs laiks, kad notiek savienojums. Radošā potenciāla un talantu izspausmes sēklu iesēj tieši šādā maģiskā brīdī. Šajā laikā jābūt proaktīvam jeb radoši un harmoniski aktīvam. Veicas tiem, kuri zina, ko grib un visu pamatīgi apdomājuši. 
Pasivitāte, negācijas tikai vairos cilvēciskās ēnas puses un pēcāk atsauksies karmiskos (cēloņi-sekas) notikumos. Šajā laikā citi nav "vainīgi". Esi tikai Tu pats kā savas Pasaules centrs-naba. Var būt novērojama karmiskā pretestība: apkārtējā pasaule var izlikt dekorācijas, uzvesties atbilstoši Tavas karmas nospiedumiem, parādiem, tādēļ Tava attieksme un izturēšanās pret šiem ārējiem kairinājumiem un provokācijām ir izšķiroša turpmākās karmas izpausmēs. 

Kāda būtu vēlamā izturēšanās un attieksme? Hamonizē sevi un vidi. Ievēro mērenību. Pieturies pie labestības vērtībām. Mīli savu tuvāko kā sevi pašu. Esi savas labestības augstumos. Apsver nopietnus mērķus un rīkojies to vārdā. Kvalitatīvi un jēgpilni atpūties, ja Tev ir padarīta darba sajūta. Meditācijā sasniedz augstākās virsotnes. 
Konkrēti palīgi: Numeroloģiskās Personālas dienas ieteikumi, Saules-Mēness kalendāra dienu apraksti, Individuālā astroluksofora planētu mijiedarbības (aspektu) skaidrojumi.

Īpaši spēcīgi karmiski pagrieziena punkti ir dienās, kad maksimāli tuvu sakrīt Dienas astro fona ieteiktie Astromaģijas brīži ar Tava individuālā kalendāra Astromaģijas brīžiem. 

Astromaģijas un Senču kalendārs

Par katra īpašā - Astromaģiskā - planētu stāvokļa rituālu kārtību un iespējām izdzīvot caur 4 stihijām var uzzināt īpašajā Astromaģijas un senču kalendārā. 
Astromaģijas kalendārā savienota astroloģija, numeroloģija, latvju spēka vārdi, dzīvesziņa un veiksmes rituāli. Iegādāties šeit.

#astromaģija ideja ir K. Baņķa ilgtermiņa pieredzes rezultāts. Twitter kontā ar šādu atzīmīti atrodami dažādi padomi un prognozes. 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot