Dzīves grābekļi un EXIT iespēja

Dažreiz cilvēkam vajadzīgs ilgs laiks, lai saprastu SAPRAST VAJADZĪGO (karmiski)! Kā redzams no klientu horoskopiem, tad bieži tās ir personas, notikumi, uzņēmumi, kuri nes vien un to pašu identisko planētu aspektu (piemēram, nodibināti 3 uzņēmumi ar Mēness-Saturna savienojumu, kas skar cilvēka horoskopā būtisku planētu). Lieki teikt, ka astrologam ir jāzin, ko analizēt, kā analizēt. Parasti mans galds ir kā nosēts ar daudzām jo daudzām astrokartēm - līdz SAREDZU!
Astrologs REDZ pamatproblēmu,, izskaidro un tādējādi ATVER ACIS. Horoskops ir kā uzvilktas brilles vājredzīgo pulkā. Kā kompass starp bīstamiem un subjektīviem rifiem. Viss pārējais, kas un kā sadzirdēts no astrologa, jau cilvēka paša ziņā kā to jauniegūto zināšanu iemiesot dzīvē.
 
 
Katra cilvēka dzīvē ir šie "vāveres riteņi" vai "grābekļi" - vienādas situācijas, kuras rotē ap vienu (pašam neredzamu) asi. SAREDZI VIENĀDOJUMU un summa pati izveidosies Tev labvēlīga! Nākamis līmenis, ka persona saredz šo stampāšanu, bet nezina kā sekmīgāk no tā izkļūt - pa kurām dzīves durvīm sekmīgāk iziet no karmas "nozieguma vietas" vai "upura lomas", vai "bez vainas vainīgais".
Tieši ar to kā astrologs nodarbojos - saredzu likumsakarības KONKRĒTAS personas dzīvē. Dodu risinājumu atbilstoši augstākajiem uzdevumiem pa maksimāli pašlabuma, citlabuma un tikumības ceļu.
Nekādas mistikas. Cikli, fāzes un skaidrošana. Protams, apzinos, ka tas ir mans talants, kas izkopts ilgstošā un pat sūrā darbā. CAur paša un daudzskaitlīgu citu krīžu PIEREDZI! Astrologs bez pieredzes ir kā koks bez saknēm.
www.astrologs.lv

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot