Kad mainīt #karma rata trajektoriju?

Retrogrādas planētas, par kurām daudz rakstīts, ir nozīmīgas tieši karmiskajā astroloģijā. Tās paredz, ka planētu kustība nenotiek uz priekšu, redzamā plānā, iekarojot savai dabai atbilstoši arvien jaunus un jaunus apvāršņus, bet gan kustība atpakaļ – uz iekšu vērsti, padziļinājumā, iekšējo pasauli, pārkārtošanu – ar skatu uz pagātni, paveikto un attīstībai pa vertikāli. Planētu frekvencē ietekmējas arī cilvēki. Formāli nekas nenotiek redzami, bet iekšēji cilvēki šajā rtetro laikā ir lielu lēmumu un saprašanu priekšā.

Loģiski, ka retrogrādo planētu laikā paveras iespējas izvērtēt paveikto, atskatīties uz kļūdām, apzināt tās un atstrādājot atstāt aiz muguras. Nevis uz muguras, bet nokratīt no muguras. Atliek vien katram apjaust, kas ir zemē metamais. Jāsaprot, ko pats esi izdomājis un kas būtu tas, ko patiesi vajadzētu darīt. Retrogrādas planētas šādām pār-domām ir kā radītas. Īpaši laikā, kas pārklājs vairāku retrogrādu planētu ceļi.

Šāds retrogrādo planētu periods ilgst no 12.marta līdz 13.augustam. Izteikti līdz 30.jūnijam. Un pēcāk - teju visu septembri. Tātad pagātnes "grēku" pārskati nevajag atlikt uz rudeni. Tieši tagad vajag strādāt ar dzīves situācijām un iekšēji pieņemt pārdomātus lēmumus visai dzīvei. 

Kad labāk to veikt? Dienās, kad #astroluksofors rāda spriedzi, notiek enerģijas izkustināšana un ar emociju kontroli var paveikt lielas lietas.

Retrogrādu planētu laikā astrologs neiesaka attīstīt labklājību, bet nodarboties ar labprātību, pašattīstību. Retrogrādu planētu laikā jebkuri centieni “skriet pakaļ naudai” piedzīvos klupienus. Svarīgs ir gara darbs.

Tēlaini sakot, liktens uzliek noteiktas dzīves pamatnes karkasu, kuru tieši Retrogrādu planētu laikā var sagriezt sev vēlamā veidā un virzienā (ja lemts trīsstūris, tad jāstrādā ar to, bet četrstūri gribēdams neizveidosi). Un planētu retrogrādam beidzoties, varēsi uz šiem pamatiem būvēt tālāk savu labāko iespēju namu. Būvēt būvēsi jau tāpat, bet, ka nesanāk, ka pamati atšķiras vai stāv uz citu pusi nekā ceļas redzamā daļa. Proti, retrogrāds periods ļauj variēt dzīves pamatprincipus – privilēģija, kas direktu planētu laikā dēļ straujā tempa ir problemātiski paveicams. retrogrāds ir kā pauze filmā, kā iespēja pārbīdīt šādā iepauzējumā visas saistvielas sev vēlamākā kārtībā.

Kā rīkoties?

Pirmkārt, apzinoties kļūdas un iespējas.

Otrkārt, noformulējot vēlmes.

Treškārt, izvērtējot visa veida partnerību, nebaidoties šķirties (pasakot paldies)  no tā sauktajiem enkuriem, kas velk uz leju.

Ceturtkārt, jebkurai darbībai atrodot pievienoto vērtību - ieguvumu, kas dod gandarījumu un nav naudā izmērāms. 

Piektkārt, kontrolējot savs emocijas un nekāpjot uz provokāciju grābekļiem. Notikumi nerada attieksmi, Attieksme ir Tava iespēja pielabot karmas ceļu. 

Sestkārt, saprotot, ka esi kodols visam apkārt notiekošajam. Maini sevi - mainās vide - notikumi - rezultāts. 

Septītkārt, nesteidzies ar nodomu realizāciju, jo nodomi aizsākami ar reāliem darbiem pēc retrogrāda perioda sev labvēlīgā periodā (padomi no astroluksofors).

Astotkārt, dalies un palīdzi citiem. Devējam atdodas simtkārtīgi. 

Un noslēgumā, devītkārt, neaizmirsti lūgt palīdzību un pateikt paldies Augšām. Laika lūkas, kā to dēvēja senlatvieši,  ir atvērts un ausis dzirdīgākas. Lūgšanām lielāks izredzes tapt uzklausītām. 

Retrogrāda laika uzņēmīgākie

Personām, kuru dzimšanas brīdī ir bijušas vismaz 4 planētas retrogrādas (atzīme “R” pie planētām Astrologi.lv Astrokartē) vai viena uz ASC (kā arī ASC pārvaldnieks) ir lielākā #karma ietekmē un ar mazāku brīvās gribas amplitūdu. Un tieši šādiem cilvēkiem retrogrādo planētu periods paver iespējas un pestīšanu – atbrīvošanos no karmas uzkrājuma.

Uz visiem attiecas, ka retrogrādo planētu periodā ir lielākas iespējas nomest #karma uzkrājumu. Tam derēs Astro Vip universālā un individuālā #astroluksofors maģisko laiku (planētu savienojuma) izvēle un apzinātības prakses – šeit un tagad – ievērošana.

Ja neesi sapratis, ko darīt retrogrādo planētu laikos – nedari neko, domā gaišu, meditē , atslābinies un neļaujies provokācijām. Jo no karmas šajā laikā ir tikpat viegli atsvabināties kā iegūt dubultlielu devu nākotnei. Cēloņu–seku likums strādā uz abām pusēm kā spirālveida kustība.

Atmet lieko! Nenēsā sev līdzi pagātni kā mironi. Pagriez karmas ratu sev labvēlīgā virzienā pa dzīves garīgo vertikāli. #atbrīvoties

Lai visi labie darbi izdodas!

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot