Astrologa ieskatā janvārī apstiprināta jaunā valdība Latvijas attīstībai radīs sarežģījumus

 
Rīga, 13.janv., LETA.

Ja jaunais Ministru kabinets tiks apstiprināts līdz 25.janvārim, tad tiks iegūts "Dižčika" premjers, kas Latvijas attīstībai radīs sarežģījumus un komplicētu pieeju politikai, līdz ar to velti tiks zaudēts laiks, šādu viedokli aģentūrai LETA pauda astrologs un numerologs Kristaps Baņķis.
Viņa ieskatā gudrāk būtu novilcināt jaunās valdības izveidošanu līdz 10.februārim. Jo pretējā gadījumā tas nozīmētu, ka Pērtiķa gadā, kas valdīs no 8.februāra, "mēs ieiesim ar vecgada Kazas premjeru, kas ir nelāgi, jo tā jau vairs nav lokomotīve, bet gan vilciena pēdējais vagons".
Taujāts, vai 13.janvāris, kas Latvijas vēsturē zīmīgs ar dažādiem notikumiem, ir labs laiks, lai Valsts prezidents nominētu jaunu ministru prezidentu, Baņķis skaidroja, ka 13.datumam nav nekādas vainas un to apliecina viņa daudzu gadu pētījumi par 13.datumu piektdienu jeb tā saukto melno piektdienu.
"Arī šī trešdiena, 13.datums, kā diena ir gana labvēlīga, ko rāda labvēlības apzīmējums arī manis veidotajā Mēness kalendārā. Tomēr no 5.janvāra līdz 25.janvārim ir "Dižčika" laiks. Tas ir pārpratumu, baumu, nebūšanu, sarežģījumu periods, kad neko jaunu neuzsāk," sacīja Baņķis, piebilstot, ka viņa vēlme bijusi, lai amata kandidāts Latvijai labvēlīgākā versijā būtu bezpartejisks.
Viņš prognozē, ka Valsts rezidentam kā pēc horoskopa esošam dvīnim šis "Dižčika" laiks ir komplicēts un var tik pieļautas būtiskas kļūdas.
"13.janvāra diena un "Dižčika", kas nosaka virsvērtību, ir labvēlīga, bet "Dižčika" laiks nomāc šī perioda plusus. Tā ir atgriešanās pagātnē vai vismaz mīņāšanās uz vietas. Neredzu progresu. Izeja ir mānu manevros, lai sagaidītu labvēlīgāku laiku, kas ir 10.februāris," akcentēja Baņķis.
Viņaprāt, 13.datums drīzāk ir pagrieziena punkts. Daudzos gadījumos Latvijai tas ir labvēlīgs, bet dažos - negāciju piesātināts.
Kā ziņots, Valsts prezidents Raimonds Vējonis pēc šodienas tikšanās ar iespējamo "Vienotības" premjera amata kandidātu Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju Kārli Šadurski un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) nominēto premjera amata kandidātu Māri Kučinski ir nolēmis uzticēt premjera pienākumus Kučinskim.

AstrologiLv
#dižčiks beigsies 25.janvārī. #pilnMēness 24.janvārī ar vislielāko ietekmi 22.-25.janvāris. Cerams nebūs #dižčiks + #pilnMēness valdība!
13.01.16 18:47

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot