Kā #Krīze2020 pāraug #Dižkrīze

Nākotnes prognozes #KBpareģo par #Dižkrīze . Prognožu raksts visu laiku tiek papildināts, tādēļ katrai tēzei pievienots prognozes datums. 

 

Turpinājums sekos...

2018.gadā KB problēmu uzskatījums par Latviju - šeit

22.07. 

Aizsradzības ministrija ar EDS izplata paziņojumu čika dienā : ko darīt KARA gadījumā - neprāts...

10.06.

‪28.jūnijā Marss uzsāks savu jauno ~2gadu ciklu cauri Zodiakam! Līdz tam NEKO būtiski jaunu biznesā nesāk. Attiecīgi, palaižot garām #Dižčiks , tuvākais šīsvasaras “mazais ļaunums” #astrobizness sākas no 22.jūlija, Saulei pārejot sev tīkamā Lauvas zīmē! #astrofons #astroinfo

Pēc baisā pavasara, vasaru mums “izpurgā” 3kāršo Aptumsumu Tunelis un #karmaturbulence 5.06.-5.07 + #RetroVenera skandāli 13.05.-25.06 + gaidāmais #Dižčiks18.06.12.07. + spriedzes #astrofons līdz septembra beigām! Rudenī būs vēl #RetroMarss biznesa Tukšgaita!

1.etaps, kā to #KBpareģo #krīze2020 ar noslēdzas ar prognozēto 30.06. (vēl jau būs vadošo stress par Jāņiem!)

2.etaps - NOVEMBRIS
Cilvēki prognozējoši (pieredzes pieņēmumi) pieļauj,ka tas varētu būt vīrusa 2 vilnis. Jo grib stabilu paredzamību.

Ar to ir par maz #Dižkrīze  
Gada galvenā tēma ir NEZIŅA un BAILES. Ja “ienaidnieks” iepazīts, tas Astrofons plānsm neder - vajag modificētus un jaunus baiļu avotus. Nekas nebeidzas! Viss tik sācies 5 gadu ciklā! Domājam, ko un kā dažādot darbus, dzīvesveidu, zināšanas - baidīties nav jēgas. Vienmēr esmu teicis, ka astro der garā stiprajiem, pārējiem tās atbildes tik kārtējais baiļu iemesls. Kas dzīvo bailēs, baiļu iemeslu sameklēs. Esam garā stipri - jūs piedalāties maratonā, nevis 4mēnešu sprintā.

Lielais pagrieziens - ZIEMASSVĒTKOS!

Dzīvo TAGAD, Seko līdzi un NEPALAID GARĀM savus individuālos Superlaikus un (neredzamos) pagrieziena punktus uz Pozitīvo Nākotni ar www.astroinfo.lvDižkalendāru!
Pats to katru dienu skatu un ievēroju, jo trauksmainā laikā katra kustība no svara. 

21.04. Gatavoju 2021.gada prognozes www.superhoroskopi.lv un secinājums: #krīze2020 tuprinās kā #dižkrīze , jo Urāns (praktiskajā Vērsī) ir ļoti nemierīgs un ar 3kāršu piegājienu lauzīs jebkura veida sistēmas. Stabilitāti negaidiet. Jauni izaicinājumi. #KBpareģo 

16.04. Visiem, kuriem tas var traucēt biznesā un pie apsrošināšanas līgumiem, ņemiet vērā, ka turpmākos 2,5 gadus VĒTRAS būs postoši stipras. Valdīs Gaisa stihija. #astrofons

14.04. Krievija kā Ūdensvīra nācija globālajai #krīze2020 pieslēdzās pēc pilnas programmas līdz ar marta nogales Saturna un Marsa pāreju Ūdensvīra zīmē❗️Līdz ar Jupitera pievienošanos Ziemassvētkos, Krievija pilnībā pārņems Mežāziskās Ķīnas stafeti globālhaosa līderībā! #Dižkrīze

 

13. aprīlis Par nākamo krīzi no 2026.

 

6.aprīlis Globāli #PilnMēness nedēļa vēl jānotur kā izpausmju virsotne un tad uz Dilstošu Mēness ciklu 2 nedēļas Atelpa, jo nekam vairs nav attīstības jaudas! Labās ziņas, kas grib “nokaut problēmas” sākas pēc Lieldienām. Tagad jāturas pretī, cik jaudas. Koncentrēti, savākti, bez panikas. 

 

Iepriekš vēstīju, ka laikā no 30.marta (Marsa pārejas Ūdensvīrā pie Saturna) līdz 5. aprīļa Jupitera un Plūtona savienojumam noteiksies kārtība Pasaulē līdz Jāņiem (30.06. notiks 2rais Jupitera savienojums dēļ retrogrādās kustības). Šobrīd redzam, ka tieši ap 5.aprīli sāk stabilizēties inficēto un kristies mirušo skaits Eiropā. Bet stafeti ;( pārņēmusi ASV, UK un lieli draudi nāk no Indijas - UK exprotekcijas. Attiecīgi Eiropā līdz Jāņiem vīrusa problēma uz laiku būs atrisināta, bet globālie draudi turpināsies, pārnesot Eiropu uz ekonomisko jautājumu un #Dižkrīze jautājumu risināšanu. Viss saistīts... Viss turpinās. Cikls ir aizgājis BEZ risinājuma. Gaidam otro kārtu - 30.06. 

 

4.aprīlis

  • "Vecā kārtība" tiks aizstāta ar jaunu kārtību - būtuski mainîsies paradumi mums tik ierastāstās sfērās, piemēram, starptautiskie pārlidojumi.
  • Lielvaras aktīvāk iesaistīsies savu naudu pārejā uz Digitālo. DigiDolārs - USDD
  • Pēc notikušā cilvēki vieglāk pieņems modificētas pārtikas, tsk. dzīvnieku gaļas (padomā - bez antibiotikām un ar vitamīniem + labs PR) tirdzniecībai 
  • Būs novērojama tendence kontrolēt masas, tajā pat laikā visi uztrauksies par savu datu drošību
  • Tajā dienā, kad noklāsies e-vides pamatsistēma.... Neviens nezin kā šis tīklojums saveidojies un kur ti vājie punkti. Pietiktu ar Saules aktivitātes pēkšņu revolūciju - ārpusciklu milzu izvirdumu. 
  • Kompānijas radīs programmatūras puzzles, kā rezultātā cilvēki paši varēs modelēt virtuālo vidi. Daudzi IT cilvēki būs spiesti mainīt nodarbes, veidosies pārprodukcija un tas ir nākamais "Burbulis", kas plīsīs
  • 2021-2022. globālo notikumu vaininiece būs Krievija.
  • ES notiks šķelšanās
  • 2020. gads ir nākotnes pensiju krīzes aizsākums
  • 5 gadu laikā mums tiks piedāvāts nočipoties
  • 2020. 30.marts - 11.maijs un 2021. un 2022.gadā dzimst ļoti talantīgi bērni, kas apsteigs laiku! Nākotnes dižie, izgudrotāji.

 

03.04.2020.

  • Atsaucoties uz šo 2019.gadā izteikto prognozi:

"Saturna – Jupitera – Plūtona mijiedarbība 2020

12-01-2020 Saturna savienojums ar Plūtonu

05-04-2020 Jupitera savienojums ar Plūtonu

30-06-2020 Jupitera savienojums ar Plūtonu

12-11-2020 Jupitera savienojums ar Plūtonu

Un tā visa ir tikai iesildīšanās, Ūdensvīra laikmeta priekš sagatavošana un “laukuma notīrīšana” kaut kam lielākam."

Var teikt, ka ap Jāņiem potenciāli gaidāms šā vīrusa epopejas atvilnis - noplakums. Kā rezultātā biznesa tukšgaitā vasarā uzņēmēji centīsies atgūt iekavēto, bet tā kā laiks ir neveiksmīgs , tik pieņemti kļūdaini lēmumi, kas ietekmēs to darbību rudenī un 2021. gadā. 

Ziniet, ka vislielākie notikumi risināsies nākamgad, kad startē lielais planētu 20 gadu cikls. Šis viss ir tikai, lai... "attīrītu ceļu", bet to jau biju prognozējis. 

Tātad, ņemot vērā, ka pagaidām notikumi iet kā pēc planetārā pulksteņa, var prognozēt, ka esošo notikumu otrais vilnis būs tuvāk novembrim. 

  • Maijā paredzēti cikliski ekonomiskie risinājumi, kas ir aušupejoši. Potenciāli cenām un akcijām vajadzētu kāpt. Jāvēro zelta cenu un bitkoinsu svārstības, ja tās tagad salīdzinoši zemā punktā, tas nozīmē, ka starptautiski investori potenciāli nosit cenu, lai uzpirktu. Tātad, ja cenas maijā sasniegs rekordaugstumus, pārskatāmā nākotnē gaidāma valūtu ievērojams svārstības un to vērtības mazinājums. Tam ir arī pamats, ka esoši enotikumi sasaucas ar 1935.gada - 1942. gada projekcijām. Proti, mēs piedzīvojam bailēs sakņotu sistēmas autoritārismu pār indivīdu, drošības, veselības un kopības vārdā. Daudzi medijos jau salīdzina ar sava veida 3.pasaules kara alternatīvu. Un atteicīgi, aks kara laikā notiek ar ekonomiku un naudasvērtību. Un šis ir tikai kopējā 7 gadu cikla 2 gads!... Priekšā vēl  5gadi.

 

  •  2021. gads ieslēgs gan kolektīvā satbildības, gan valstu seperātisma (katrs par sevi), gan radikalizācijas un anarhisma slēdžus. 

 

  • Ciešāk sadarbosies zinātne + medicīna + tehnoloģijas. 

  • Vīrusam arī turpmākos gadus būs hibrīdversijas. Tikai vai tas kādu vēl uztrauks...

 

  • Daudzās valstīs notiks mēģinājumi pārņemt varu. Globālajā līmenī tas jau notiek. 

 

Screen%20Shot%202020-03-29%20at%2021.52.

2019.gadā izteiktās prognozes un #krīze2020 izklāstu, kas ir fragmenti no Superhoroskopi.lv ar izlasīt - šeit

Kr.Baņkis atbild uz medija jautājumu, par to kā vērtē prognožu piepildīšanos - šeit.

Visi plašie apraksti un Individuālās prognozes - www.superhoroskopi.lv 

 

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot