Retro Venera Aunā un Zivīs
jeb Mīlestības pinekļos

4. marts pl. 11:09 – 15. aprīlis pl. 13:17

Laiks, ko var nodēvēt par Mīlestības pinekļiem, kad vieglā flirtā un eiforijā tiks pieņemtas izvēles (mīlas), ko var nākties nožēlot. No otras puses – lieliska iespēja satikt savu karmisko partneri. Un galu galā saprast, ko no tās mīlas Dievietes katrs vēlas sagaidīt.

Šajā laikā taupīts tiks pat uz mīlestības rēķina, intīmajās attiecībās būšot novērojams vēsums un savstarpēja nesaprašanās. Tas ir sarežģīts laiks laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un randiņiem.

Ja gribi iziet sausā no ūdens, jāpiestrādā pie emociju savaldīšanas un jārod harmonija tur, kur tās, šķiet, nemaz nav. Jāsaprot, ka mīlas dzīve stāv krustcelēs: jo vairāk pats palīdzi partnerim saprast savas vēlmes, jo skaidrāk izsakies, jo mierīgāka kļūs mīlas dzīve. Jāņem vērā, ka pēc strīda būs grūti izlīgt dēļ principiālas nevēlēšanās piekāpties. Piekāpšanos partneri uzskatīs kā savu pozīciju zaudēšanu. Tāpēc nevajadzētu problemātisku situāciju novest līdz vārīšanās stadijai. Tāds ir šī laika gars.

Retrogrādas Veneras periods liek vairāk aizdomāties par šādiem jautājumiem: “Vai notiekošais man patiesi patīk?”, “Ko es patiesībā gribu?”, “Vai man ir vajadzīgas šīs attiecības?”, “Kas notiek ar manu izskatu?” Šāda apstāšanās un paskatīšanās uz sevi un partnerību būs gan jaunas vēsmas uzjundoša, gan kā punkts uz “i”. Tādēļ diezgan loģiski, ka daudzas ģimenes piedzīvos īstas meksikāņu kaislības vai apzināsies, ka pieķeršanās ir sevi izsmēlusi.

Retrogrādā Venera tiecas atgriezt reiz mīlētos, tādēļ šajā periodā vairāk kā citkārt “veca mīlestība nerūs”. Tas viss, lai gūtu pieredzi no pagātnes pārvērtēšanas. Tomēr vairāk par visu jāatturas sākt attiecības, no kurām tiek gaidīta noturība. Viss domāts pieredzes uzkrāšanai, bet ne ilgam laikam.

Venera ir atbildīga arī par finanšu jautājumiem, tādēļ tās ačgārnajā kustībā pieņemt nopietnus finanšu lēmumus ir pārsteidzīgi un kļūdaini. Daudziem radīsies grūtības ar naudu un īpašumu iegādi. Vajadzētu atturēties no lieliem pirkumiem, ieguldījumiem, mākslas un greznuma priekšmetu iegādes. Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu, jo to būs grūti atdod. Izmanto laiku, lai pats atdotu parādus!

Veneras ietekmē atrodas skaistuma industrija, tāpēc jaunu zīmolu ieviešana un jaunu veikalu atvēršana ar pakalpojumiem un daili saistītās jomās nebūšot veiksmīgas. Arī kosmētiskās operācijas šajā laikā maksimāli jāierobežo, jo rezultāts var sanākt ne tāds, kā gribējās, vai vēlāk var būt vēlme pārdomāt.

Stājoties attiecībās, dodot solījumus, ieguldot līdzekļus, izdarot svarīgas izvēles retrogrādas Veneras laikā, ikviens riskē kļūt par Pelnrušķīti, kura laikus nepaspēja pamest balli.

Tā kā nekas nav nedz labs, nedz slikts, tad arī retrogrādās Veneras laiks ir izmantojams virknei pateicīgu nodarbju: sevis izzināšanai, sen iesāktu darbu pabeigšanai, radošu un māksliniecisku izpausmju attīstīšanai. Ieteicams izrevidēt skapi un atbrīvoties no veciem apģērba gabaliem, nodarboties ar rokdarbiem un vaļaspriekiem, apmeklēt teātrus, muzejus un izstādes, biežāk doties pie dabas, lai gūtu enerģijas lādiņu, un vairāk veltīt uzmanību mīļajiem un tuvajiem.
Venera atbild par naudu, baudu, attiecībām, vērtībām, izvēli, skaistumu, kultūru, juteklību, intimitāti, mīlestību, labklājību, mākslu, gaumi, sadarbību, prieku, apmierinājumu, pievilcību, greizsirdību, atriebību. Šajā visā tad arī ir novērojamas klapatas.

Kas sagaidāms retrogrādas Veneras laikā

- Retrogrādas Veneras periodā cilvēki saņem jaunu informāciju par sevi, saskatot to citos cilvēkos un attieksmē pret sevi. Rodas vēlme iegremdēties savā pasaulē harmonijas meklējumos.

Vērojama greizsirdība, neuzticēšanās, aizdomīgums.

Cilvēki saprot, kas un kādas attiecības viņus neapmierina.

Rodas nepieciešamība izskaidrot attiecības. Svarīgi apzināties, ja nav vēlmes pārtraukt attiecības, nevajadzētu iesaistīties strīdos, proti, nojaukt visus tiltus.

Tiek satikti cilvēki, ar ko reiz bijušas attiecības (darījumu, romantiskas). Tieksme atjaunot aizgājušo. Mīlestības pinekļos...

Rodas ideja radikāli mainīt imidžu, mainīt izskatu plastiskajās operācijās, izveidot tetovējumu. Un tieši to nevajag darīt!

“Uzpeld” neizdarītie, nepabeigtie darbi.

 

 - Biežāk radīsies šaubas par izvēli, vērtībām, skaistuma etaloniem, pievilcības spēku un mīlestību.

 - Taps īpatnēji mākslas darbi. Nepieradinātā mode.

 - Jaunu zīmolu ieviešana un jaunu veikalu atvēršana ar pakalpojumiem un daili saistītās jomās nebūs veiksmīga.

- Pienācis laiks nokārtot parādus un sakārtot rēķinus. Kontroles dienesti vēl uzstājīgāk pieprasīs atmaksāt parādus.

- Nepiemērots laiks investīcijām un dārgiem pirkumiem, luksusa precēm, arī vērtslietu, dārglietu, rotu, apģērbu iegādei. Tie, kas šajā laikā nolems mainīt savu imidžu, frizūru, veiks plastiskās operācijas un iegādāsies mākslas priekšmetus un greznuma lietas, var nebūt apmierināti ar rezultātu.

- Uzradīsies sen aizmirsti un arī ne tik sen šķirti, reiz iemīļoti cilvēki. Ir vērts pārskatīt šīs attiecības, jo visticamāk tajās bija kāds uzdevums, kas līdz galam vēl nav atrisināts.

- Daudzi pārliecināsies, ka “veca mīlestība nerūs”, un ļaus no jauna uznākušajai kaislei iekvēlināt mīlas ugunskura padzisušās ogles.

- Šis ir nepiemērots laiks laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un iepazīšanās randiņiem. Intīmajās attiecībās ir vērojams vēsums un savstarpēja nesaprašanās.

- Taupīts tiek pat uz mīlestību.

- Rodas grūtības ar naudu un īpašumu iegādi.

- Top īpatnēji mākslas darbi. Nepieradinātā mode.

- Jāatsakās no pārlieku stingriem stereotipiem attieksmē pret apkārtējo realitāti.

- Partnerī ir ne tikai problēma, bet arī izeja no tās. Iekšējai pozīcijai jākļūst noteiktai.

- Jāmācās valdīt pār savām emocijām. Jārod harmonija tur, kur tās, šķiet, nav.

- Jāsaprot, ka mīlas dzīve stāv krustcelēs: jo vairāk pats palīdzi partnerim saprast savas vēlmes, jo skaidrāk izsakies, jo mierīgāka ir mīlas dzīve.

Retrogrāda Venera Auna zīmē

Aktivizējas jūtu, mīlestības, finansiālā un skaistuma joma.

Jūtas valda pār prātu. Jauna mīlas dēka var attīstīties mērķtiecīgi, taču attiecības balstās tikai uz kaisli. Rodas vēlēšanās atbrīvoties no vecām attiecībām, lai sāktu jaunas.

Svarīgi saprast, ka viss, kas notiek šai laikā, pēc tam var zaudēt savu nozīmīgumu, jo visam pamatā ir emociju un jūtu ietekme.

Tieksme uz strīdiem un kašķiem.

Retrogrāda Venera Zivju zīmē no 3. aprīļa 

Rodas vientulības sajūta.

Gremdēšanās atmiņās par iepriekšējām attiecībām. Izvērtē iepriekšējās attiecības.

Grūti izveidot jaunas attiecības, jo dzīvo ilūzijās.

Parādās iepriekšējie darījumu partneri un atjaunojas lietišķās attiecības.

Norēķināšanās par veciem finansiāliem vai emocionāliem parādiem.

Mantkārīgos var piemeklēt neveiksmes un neparedzēti finansiāli zaudējumi.

Ieteikumi, kā gūt prieku retrogrādas Veneras laikā

Ietaupīt naudu un pārskatīt iepriekš iegādātas drēbes, rotaslietas, aksesuārus, lai dotu tiem otro dzīvi.

- Veiksmīgi pabeigt iesāktos darbus.

 - Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu, jo to būs grūti atdot.

 - Lielisks laiks, lai pirktu senlietas, krāmu tirgus preces un lietotas preces, kurām zini reālo vērtību, bet pārdevējs to nezina.

 - Harmonizēt attiecības – atvainoties un lūgt piedošanu tiem cilvēkiem, ar kuriem bijušas attiecības, bet kāda vainas dēļ izirušas.

 - Iekšējai pozīcijai jākļūst noteiktai. Jāmācās valdīt pār savām emocijām. Jārod harmonija tur, kur tās, šķiet, nav. Tas attiecas gan uz iekšējo pasauli, gan ārējo izskatu.

 - Jāpasaka viss nepateiktais, jāmēģina atrast kompromisus un jāpiedod pāridarījumi.

 - Pateikt “Paldies” un “Mīlu” tiem cilvēkiem, kuri no Tevis sen to nav dzirdējuši.

 - Jāiemācās pieņemt sevi, negaidot atzinīgu vērtējumu no citiem. Kā to izdarīt? Venera jāveido iekšā – jāsakārto sava garīgā pasaule. Retrogrāds ir kaut kas uz iekšu vērsts – tātad Mīlestību, Laimi, Radošumu meklēt dziļi sevī un dzīves gaitā to izcelt uz āru.

 - Apzināts iekšējs darbs ar skaidru mērķi – atrast līdzsvaru starp iekšējo un ārējo realitāti.

 - Biežāk doties pie dabas, lai gūtu enerģijas lādiņu.

Senie astrologi nedeva svētību laulībām, kas noslēgtas retrogrādas Veneras laikā, jo tām bija visaugstākais šķiršanās risks. Nav ieteicams saderināties, noteikt kāzu datumu. 

Retrogrādas Veneras ietekme

Retrogrāda Venera visvairāk ietekmē Svaru un Vērša zīmē dzimušos, kā arī 6., 15., vai 24. datumā dzimušos un to Zodiaka zīmi, kurā Venera retrogrādajā brīdī atrodas.

Šajā periodā cilvēki saņem jaunu informāciju par sevi, saskatot to citos cilvēkos un attieksmē pret sevi. Rodas vēlme iegremdēties savā pasaulē – harmonijas meklējumos.

Vērojama greizsirdība, neuzticēšanās, aizdomīgums.

Retrogrādas Veneras periods liks aizdomāties par tādiem jautājumiem kā: “Vai notiekošais man patiesi patīk?”, “Vai man ir vajadzīgas šīs attiecības/laulības?”, “Kas notiek ar manu izskatu?”

Tiem, kuriem dzimšanas kartē ir retrogrāda Venera, jāapsver savas attiecības un vērtības, jāapdomā, kā tās iekļaujas sabiedrībā pieņemtajās normās.

Šeit iespējams pārbaudīt, vai Tavā dzimšanas kartē ir retrogrāda Venera:

http://www.astrologi.lv/astro_karte/horoskopu-aprekini/

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot