Kā sagaidīt Pavasara

un Astroloģiskā gada sākumu

Raksts sagatavots no "Astromaģijas un senču kalendāra"

 Pavasari ievada Saules pāriešana Auna zīmē.
Šogad tas notiek 21. martā plkst. 0:45, kad sakas astronomiskais, astroloģiskais gads un mūsu senču atzīmētie Pavasara Svētki. Šogad tie iekrīt ar Pilnu Saules aptumsumu (Latvijā nav redzams), tādēļ karmas rats griežas īpaši jaudīgi un būtu rūpīgāk jāapdomā jebkura darbība.
Atceroties parunu „k
ā sagaidīsi, tā pavadīsi” – ieskicēju pieturas punktus kā astroloģiski visveiksmīgāk uzsākt jauno gada ciklu.

Sagatavošanās Jaunajam Astro gadam

 Gatavošanās gada nomaiņai sākas jau ar 16. marta saullēktu.
Tas saistīts ar Saules kalendāru, kurā 12 mēnešos secīgi nomainās 30 Saules dienas, kopā veidojot 360 dienas. Līdz ar to katru gadu pirms Pavasara sākuma „pāri paliek” 5 - 6 dienas. Tieši šim dienām ir īpaša nozīme.

Šogad no 16. līdz 20. martam pavadīsim 5 Saules „Nulles dienu” enerģētikā. Senatnē tās dēvēja arī par „sēru un raudāšanas dienām”, kad ieturēja stingru gavēni, atpūtās un veltīja laiku sev – iekšējam klusuma brīdim. Zīmīgi, ka gavēņa laiks sakrīt ar kristīgam tradīcijām. Tās uzskata par noslēpumainām un neparedzamām dienām, darījumu noslēgšanas un rezultātu apkopošanas, cilvēka garīgās un fiziskās attīrīšanas laiku pirms Jaunā gada iestāšanas. Šajā laika sprīdī ieteicams nesākt jaunas lietas, organizēt svarīgus pasākumus, labāk pabeigt iepriekš iesākto.
P
ēc tā, kas ļoti piesaista šajās dienās, var noteikt savu atkarību, kas kaitē vai bremzē attīstību. Dienām piemīt augstāko spēku aizsardzība, slepeno vēlējumu piepildīšana ar nosacījumu, ja prasa ne tikai sev, bet arī no citiem.

Kādēļ šogad ir īpaši nozīmīgi pievērst sevis sakārtošanai „nulles dienās”? Enerģētikas nozīmību pastiprina 19. marta Mēness Perigejs, virzoties pa garīgās kalpošanas, pazemības un garīguma Zivju zīmi. Tas arī nozīmē, ka jebkura aktivitāte, kas tieši šajās dienās raisa spriedzi apkārtējos ir ļoti kaitnieciska. Ezeotēriķi runātu par gaismas un tumsas cīņu... Tādēļ izvēlies pats, kurā pusē būsi turpmāko gadu, kā arī redzēsi, par ko cīnās apkārtējie, kuri darbojas kā disharmoniju provokatori. Svarīgi ir šo 5 dienu laikā neatsaukties provokācijām un saglabāt savu iekšējo līdzsvaru. Vērošana ir viena no produktīvākajām šā laika iespējām.

Kā veiksmīgi pārkāpt jaunā gada slieksni

Parasti Saules cikla izmaiņas sagaida ar uguns rituālu, kas apzīmē atmodu un Saulei tīkamās Uguns stihijas Auna radīšanas dzirksti. Kā arī pielietojot visas tautas paražas.

Svinībām un rituāliem visspēcīgākie brīži: 

Turpinājums ar precīziem laikiem atrodams "Astromaģijas un senču kalendārs"

Astromaģijas un Senču kalendārs

Par katra īpašā - Astromaģiskā - planētu stāvokļa rituālu kārtību un iespējām izdzīvot caur 4 stihijām var uzzināt īpašajā Astromaģijas un senču kalendārā. 
Astromaģijas kalendārā savienota astroloģija, numeroloģija, latvju spēka vārdi, dzīvesziņa un veiksmes rituāli. Iegādāties šeit.

#astromaģija ideja ir K. Baņķa ilgtermiņa pieredzes rezultāts. Twitter kontā ar šādu atzīmīti atrodami dažādi padomi un prognozes. 

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot