Astro padomi rituāliem Jāņu laikā

  • Naktī uz 20. jūniju (precīzi pl. 1:50) Merkurs atradīsies „Saules sirdī”. Šādi brīži gadā ir vidēji 6 reizes. Īpašs stāvoklis, kad var atnākt ģeniālas idejas, kad izpratne ir pārcilvēciska un sakņojas Visumā, kolektīvajā apziņā un karmiskajā pieredzē. Samērojot to ar retrogrādo Merkuru, var notikt spēcīgi regresijas, psihoanalīzes, šamanisma, jogas, reiki, hipnozes u.tml. seansi. Izcils talismanu izgatavošanas laiks. Var izdoties prātā ieslēgt/iekodēt ļoti vērtīgu informāciju. Izglītojies! Gribasspēks caur vārdu. Intelektuālisms. Iespēja spēcīgi apzināties „ko es patiesībā gribu”.
    Tajā pat laikā tas ir prāta subjektīvisma triumfs, tādēļ daudzi, kuri ikdienā ne īpaši valda pār savu prātu (emocionāli cilvēki) šajā laikā var iziet no visiem rāmjiem.
  • 21. jūnija pl. 13:51 – īstie Jāņi.

Astronomiskā gadalaiku maiņa ir latviešu tā dēvētās LAIKA LŪKAS, kad var būtiski līdz ar dabu mainīt arī savu liktens ritumu! Tātad tā ir milzīga iespēja un enerģija, ko katrs var pats pārvērst sev vislabākā veidolā. To palīdz noteikt Individuālā Saules/Mēness kalendāra abonementa konkrētās dienas luksofors un numeroloģiskā Personālā diena.

  • Kāda ir šāgada Jāņu diena, kad sekmīgāk īstenot sev izvēlētos un tautiskos rituālus?

Saules ciklā – 3. diena. „Kas paveikts šajā dienā, var kļūt par turību nākotnē. Radošums, prieks, līksmība, kas saskan ar iekšējo nopietnību, svinīgumu, savas personiskās misijas apziņu. Jāprot pateikties par palīdzību, uzmanību. Sagaidāma atklāsme un atklājumi. Šajā dienā saņemtā nauda dod labklājību. Diena saistīta ar uzkrājumiem, radošā uguns iemiesošanu reālos sasniegumos un lietās.”

24. Mēness diena papildina Saules dienas nozīmi: „Pamostas dabas spēki. Grūst vecais, top jaunais, ļauj piedzīvot atklāsmes. Auglības dieva kulta diena, savienošanās un apaugļošanās laiks. Ieteicama atpūta, fiziski vingrinājumi, pirts apmeklējumi un pēc tam veselīgs miegs.”

Tātad ieteicami teju visi rituāli ar uguni, ūdeni, labklājību un auglību veicinoši.

Raugoties astroloģiskajā kartē:
- 21. jūnijā pl. 13:51 ieteicams aizsākt individuālos Jāņu rituālus;

- vakarā pēc pl. 21, kad pagājuši visi planētu spriedzes aspekti, turpināt ar ugunskuru, pirtiņu u.c. tautiskām aktivitātēm;

- tā kā 22. jūnijā ir planētu mijiedarbībā viena no harmoniskākajām dienām, ieteicams uzlabot savu dzīves komfortu, veikt saimnieciskas darbības, sakārtot visi ap sevi.

  • 23. jūnija Līgo vakars

Vērša zīmes piesātināta diena radīs cilvēkiem prasības pēc komforta, labu paēšanu, omulību un paslinkošanu. Tomēr, tur „tā sāls”, ka šādas vaļības tieši šajā dienā ir enerģētiski kaitnieciskas - vajadzīgs rosīties, palīdzēt citiem. Mēness diena arī paredz, ka „cilvēki velti strīdas, tērē daudz laika neauglīgiem ķīviņiem un sarunām.” Tas viss paspilgtināsies vakarpusē, kad simpātiju planēta Venera pāries draiskajā un uz flirtu kārajā Dvīņu zīmē. Kas pa dienu šķita nereāls, vakarā būs jau pieņemams.

Tieši vīrišķā Marsa spriedze un brīvdomātājas Veneras vaļības raisīs daudz liekas konfliktbriesmas un „kreisos soļus” papardēs. Tiesa, tas vairāk attieksies uz pāriem, kuriem nav kopēju bērnu un laulībā novīta ģimenes ligzdiņa, jo ar Sauli un Mēnesi, kas pārvalda vīru un sievu viss ir normas robežās.

  • Sievišķās astromaģijas brīdis ir 24. jūnijā pl. 14:06 - 16:26, kad Mēness (zemapziņas instinkti, mīla, pieradumi) tiecas savienoties ar Veneru (sievišķās libido jauda, simpātijas). Šajā laikā jādomā, kam sēsties kamanās, kam dot rociņu. Ieteicami visi sievišķie rituāli, talismanu izgatavošanas u.c. gudrības, kuras droši izgudro un pielieto pēc savām sajūtām. Ko tieši Tev labāk paveikt priekšā pateiks Astrologi.lv Saules/ Mēness kalendāra dienas luksofors un Personālā diena. 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot