Kā veiksmīgāk apsedlot Zirga gadu

Astroloģijā gadu mēra nevis pēc kalendāra lapām, bet pēc dabas ritma. Tamdēļ jaunais Koka Zirga gadssāksies vien 2014. gada 30. janvārī plkst. 23:39 pēc Latvijas laika līdz ar jaunu Mēnesi Ūdensvīra zīmē. Savukārt astroloģiskais gads sākas līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē 20. martā plkst. 18:57 jeb pavasara Saulgriežos kā spēcīgs notikums, kas nosaka visa gada kopējo toni, līdz pat nākamajiem pavasara Saulgriežiem. 
Gada planēta ir taupīgais, ierobežojošais, pamatīgais, bet taisnīgais Saturns.

Gada pavēlnieka Zirga raksturs

Kā uzskata Austrumos, Zirgam ir cienīgs izskats, labs augums, un prasme labi ģērbties. Patīk izpriecas un lieli saieti, dievina atrasties notikumu centrā. Patīk dažādas izrādes, teātris, koncerti, sapulces un sporta sacensības, vārdu sakot, viss, kas saistīts ar pūli.

Prot teikt komplimentus, ir jautrs, pļāpīgs, simpātisks un populārs. Dzimis optimists. Gudrs, ar asu prātu, dažkārt gan runā pārlieku daudz. Lieliski pārvalda valodu.

Ar uzkrītošu apģērbu vai brīvu izturēšanos pievērš sev vērību. Allaž grib būt sabiedrībā, grib, lai ciena un slavē.

Ar ko vien saskaras, tam veltī visus savus spēkus un kvēli. Nebaidās no smaga darba, izpilda to kārtīgi, ar pacietību un pašaizliedzību. Zirgs daudz ko prot, vienmēr cenšas uzzināt vēl daudz vairāk jauna, bet neapstājas pie sasniegtā.

Idejas iedvesmo, tādēļ Zirgs sliecas tās nekavējoties likt lietā. Mirkļa sajūsmas rezultātā var nepadomāt par nākotni.

Karstasinīgs, tāpēc bieži zaudē to, ko ir guvis. Kas kaut reizi ir redzējis Zirgu dusmojamies, viņam nekad vairs neuzticēsies.

Zirgs ir egocentrisks, un visbiežāk viņu nodarbina tikai paša problēmas, arī tad, ja nākas jaukties citu darīšanās. Pēc dabas Zirgs ir neatkarīgs, neklausa padomiem un rīkojas kā vien pašam iešaujas prātā.

Ģimenes pavards mēdz stipri nogurdināt. Kad Zirgs būs nodibinājis savu ģimeni, viņa klātbūtne tajā būs ļoti svētīga. Mājās būs galvenā persona, un tas glaimos. Visus nodarbinās viņa stāvoklis, viņa problēmas, kreklu gludināšana un bikšu vīles. Jāteic, ka šādu attieksmi attaisno tas, ka Zirgs ir ģimenes sargātājs. Kad viņš pazūd, ģimenes labklājība sāk brukt kā kāršu namiņš.

Lai gan Zirgs – egoists – strādā tikai sev, sava prieka un panākumu dēļ, darba augļus bauda visi. Zirgs ir individuālists un darbarūķis, prot veikli rīkoties ar naudu kā labs finansists. Par nelaimi, sava nepastāvīgā rakstura dēļ ātri nogurst no visa, ko ir uzsācis, - vai tas ir darbs, kāds darījums vai mīlestība. Pēc kāda laika atkal ķeras tam klāt, turklāt ar agrāko dedzību un tādām pašām sekmēm. Zirgs var strādāt jebkurā specialitātē, kur nav jābūt vienam un nav jānododas pašapcerei.

Attiecībās ar pretējo dzimumu Zirgam ir vājš raksturs. Jūtu dzīve Zirgam ir vētraina. Mīlestības dēļ spējīgs pamest visu. Iemīlējies Zirgs ir tik ļoti kaislīgs, ka var kļūt vienaldzīgs pret visu pārējo. Tāpēc dzīvē bieži neveicas. Ja šo trūkumu izdosies pārvarēt un prāts valdīs pār kaisli, kļūs laimīgs un gūs panākumus.

Pasaule Zirgam vienmēr ir interesanta, tāpēc nodzīvot kaut dienu bez jauniem iespaidiem ir neiespējami. Zirgi visvairāk paļaujas uz saviem maņu orgāniem, nevis uz intuīciju vai filozofiju, tāpēc patīk dažādi šovi un priekšnesumi. Bieži apmeklē teātrus, klubus, var viegli izmēģināt kaut ko jaunu un nezināmu.

Zirgs nekad nesaasina uzmanību uz vienu tēmu, viegli samaina to ar nākamo. Izsist no līdzsvara tādus cilvēkus ir diezgan vienkārši, jo visus vārdus ņem pie sirds, un sekas tam varbūt pilnīgi neprognozējamas.

Labklājība zirgam nozīmē mājīga māja, komfortablas mēbeles, patīk izklaides un ceļojumi.  
Zirgs sevi žēlo, un tas nozīmē, ka saskarsmē ar viņu vajadzīga maiga apiešanās, aprūpe, smalks ēdiens utt.

Devīze: visu dari pats!

Zirga gada dinamika: pelēcīgs sākums, grūta virzība uz priekšu, un, visbeidzot, triumfāls rezultātu apkopojums.

Visa ekoloģiskā uzplaukuma gads! Zaļā domāšana.

Austrumos Zirgu uzskata par dinamisku vīrišķo zīmi, kura enerģija ir virzīta gan uz fizisko, gan uz garīgo un radošo izpausmi.

Daudzi sajutīs tiecību pēc pārmaiņām un būs noskaņoti uz daudz aktīvāku dzīves ritmu – aulekšiem vien!

Atvērtība mīsies ar tradīciju uzplūdiem.

Tā kā Zirgam patīk gan rupjais, gan maigais, tad svarīgi saprast, kad noderēs burkāna, kad pātagas metode. Nedod dies’ kļūdīties!

Čūskas gada uzkrātā sievišķās kvalitātes enerģija no apspiesta stāvokļa, līdzīgi atsperei, iztaisnosies pilnīgi negaidītā veidā. Nekādu viltību – tik taisni uz priekšu!  

Radošie plāni, intuitīvas priekšnojautas un garīgie stāvokļi tiks novirzīti noteiktiem mērķiem. Tam palīdzēs arī Koka stihijas ietekme, kura Austrumos simbolizē izaugsmes radošos impulsus.

Koka stihijas ietekme atbalstīs cilvēka vēlmi pacelties jaunā radošajā, garīgajā vai karjeras līmenī, “plūkt augļus”.

Vien jāatceras, ka gada pirmā puse atšķirsies no otrās. Pirmā gada puse domāta jauniem iespaidiem, apņēmībai, kontaktiem, bet gada otrajā pusē tas viss jāieiemieso jau konkrētās darbībās. Krāj spēkus gada otras puses lieldarbiem!

Gadījumos, ja būs pārvērtēta sava varēšana, tad var iedzīvoties gan spēku kritumā, gan stresā, gan pārstiepties.

Nepieciešams ieklausīties sajūtās (maigais) un darboties (raupjais) vienoti ar intuīciju.

Ģimene un attiecības Zirga gadā

Radīsies lielāka vēlme bagātināt dzīves un mīlestības pieredzi. Katram vismaz uz brīdi (citiem uz visu gadu) pieaugs jaunības skurbums, otrā jaunība.

Tieksme sasniegt ātras un pozitīvas pārmaiņas var novest arī no ģimenes taisnās takas... Ļaušanās mīlas reibonim un jaunu attiecību burvība kā viesulis var aizmēzt vis, par ko kādreiz bijis atbildīgs.

Bieži izpaudīsies greizsirdība, apvainošanās, nesapratne. Konflikti radīsies uz līdzenas vietas. Sievietes biežāk tieksies pēc mierīgas ģimenes sadzīves, gribēs vairāk laika pavadīt ar bērniem. Pirmā gada puse labvēlīga radniecīgo un ģimenes saišu kvalitatīvai uzlabošanai un nostiprināšanai, bērnu audzināšanai. Jaunu mīlas attiecību dibināšanai produktīvāka ir gada otrā puse.

Vasarā dzims talantīgi bērni

Vēdiskā kultūra uzskata, ka no 2014. gada jūlija sākuma līdz 17. septembrim ir reti labvēlīgs bērnu piedzimšanai, jo procentuāli daudz dzims veiksmīgi un talantīgi cilvēki, kas atstās jūtamu ietekmi uz visas sabiedrības dzīvi.

Sīkāk par to izsmeļošā rakstā.

Izskatā dominē sportiskais stils. Tendence darba apģērbam saplūst ar brīvdienu un svētku apģērbu.

Jupitera zvaigžņots solījums

Gada pirmajā pusē Jupiters Vēža zīmē pirmajā plānā izvirza ģimenes, nācijas, dzimtenes vērības. Jupiters pārejot Lauvas zīmē (no 16.07.) visa pasaule uzvedīsies kā viens liels teātris, jo katrs parāda uz ko ir spējīgs. Īpaši labvēlīgs laiks mākslas jomā.

Veidojot karti Latvijai, iespēju planētas Jupitera ingresijā Lauvas zīmē, Mēness atrašanās mākslinieciskajā un demogrāfijai labvēlīgajā Lauvas namā, paver iespējas iekustināt jaudīgi bērnu un kultūras jautājumus.

Numeroloģiska attiecību skice

Numeroloģiskā patiesība ir tāda, ka mūža laikā caur individuālajiem gadiem esam spiesti apgūt visus skaitļus. Kolektīvi tas notiek arī ar valdošo gada skaitli.
2014. = 2+0+1+4 = 7.

Pilna gadsimta un simtgades izmantošana ir primārais aprēķins un pats svarīgākais gada cikla Skaitļa noteikšanā.

Tā kā 2015. gads nesīs 8. vibrācijas un saistāms ar visa cikla ražas un nopelnu laiku, savā jaudīgumā pārsniedzot visus iepriekšējos gadus, 7. gada uzdevums ir likt aizdomāties, par to, kas patiesi būtu vajadzīgs. Un šim pārdomām vajadzīgs laiks, kas tiks dots un bieži vien pat pret tā saukto brīvo gribu. Vislabākais palīgs 7. gadā parasti ir visa veida Dievpalīgs. Tāds arī gada kopējais uzdevums: nolikt matērijas lietas nedaudz iesāņus un pievērsties būtiskākiem jautājumiem.

Galvenais kopuzdevums: neieslīgt un par galveno mērķi neizvirzīt naudas pelnīšanu; nebūt pārāk prasīgam pret tiem cilvēkiem, kuri neuztver dzīvi tik garīgi dziļi; nepieciešams atrast mīlestību, pieķeršanos un maigumu saskarsmē ar pasauli; iemācīties sadzīvot ar savu vienreizīgumu, neļaujot tieksmei uz noslēgtību pāraugt vientulībā, depresijā, atkarībās.

Aktuālākās profesijas: psiholoģija, humanitārās zinātnes, pētnieciskā darbība, rakstniecība, reliģija, izmeklēšanas darbība (privātdetektīvs), medicīna (ķirurģija), tehniskās profesijas, inženierija, lauksaimniecība, pedagoģija, astroloģija, numeroloģija, IT sfēras.

7. gada vibrācijas ir zināšanas un gudrība. Vērtību izvērtēšanas laiks. Šis gads ir labs garīgai un intelektuālai attīstībai, tādēļ bieži vien tas var tikt uzskatīts par apstāšanos sociālajā attīstībā. Mēģinājumi aktīvi virzīties uz priekšu reti dod adekvātus rezultātus un pat var draudēt ar fiasko.

Šajā gadā parādās tieksme pēc vientulības, spēcīgi saasinās intuīcija un gribas attālināties no sabiedrības. Kļūst svarīgi dziļākas jēgas meklējumi, vēlme apzināt, ar ko pats un citi nodarbojas. Iekšējās attīstības periods ir nepieciešams, lai nākamajā gadā aktīvi un sekmīgi varētu iziet ārpasaulē.

Šis ir labs gads, lai sakārtotu un atjauninātu savu dvēseli. Kādam tā būs pazīšanās vai iedziļināšanās reliģijā, nodarbošanās ar jogu, meditācija, ezotērikas studēšana.

Jāapgūst jaunas zināšanas, kuras palīdzēs turpmāk darboties efektīvāk un sekmīgāk. Iespējams, vajag urķīgi un piekasīgi pārbaudīt iepriekšējos projektus līdz pat pēdējam sīkumam, lai nākotnē nerastos lielas nepatikšanas.

7. gads palīdz atbrīvoties no nevajadzīgiem cilvēkiem. Jāpievērš uzmanība veselībai, nedrīkst pārpūlēties, enerģētika šajā periodā ir ļoti vāja. Iespējams ļoti ātri iedragāt spēkus vai iegrimt depresijā.

Labs gads organisma tīrīšanai un dažādām diētām.

Tāpat šis gads vada juridiskās lietas, kuras vēlams noslēgt, neatstājot "astītes".

Gada krāsa – purpura, violeta, balts, zaļš, zils, dzeltens, rozā, krēmkrāsa un to pustoņi

Raksts. 

Venēras cilpa jeb „Mīlestības pinekļos”

Veneras cilpa ilgst no 21. decembra līdz pat 31. janvārim, bet tā ietekmi daudzi jutīs līdz pat 4. martam. Šo periodu var tēlaini saukt par „mīlestības pinekļiem”, dēļ problēmu veicināšanas mīlas lietās. Šajā laikā taupīts tikšot pat uz mīlestības rēķina, intīmajās attiecībās būšot novērojams vēsums un savstarpēja nesaprašanās. Tas esot sarežģīts laiks laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un randiņiem.

Ja gribi iziet sauss no ūdens, jāpiestrādā pie emociju savaldīšanas un jārod harmonija tur, kur tās šķiet, ka nav. Jāsaprot, ka mīlas dzīve stāv krustcelēs un, jo vairāk pats palīdzi partnerim saprast savas vēlmes, jo skaidrāk izsakies, jo mierīgāka kļūs mīlas dzīve. Jāņem vērā, ka pēc strīda būs grūti izlīgt dēļ principiālas nevēlēšanās piekāpties. Piekāpšanos partneri uzskatīs kā savu pozīciju zaudēšanu. Tāpēc nevajadzētu problemātisku situāciju novest līdz “vārīšanās punktam”. Tāds ir šā laika gars.

Retrogrādas Veneras periods liek vairāk aizdomāties par šādiem jautājumiem: “Vai man notiekošais patiesi patīk?”, „Ko es patiesībā gribu?”, “Vai man ir vajadzīgas šīs attiecības?”, „Kas notiek ar manu izskatu?”. Šāda apstāšanās un paskatīšanās uz sevi un partnerību varot būt gan jaunas vēsmas uzjundoša, gan kā „pēdējais punkts uz „i””. Tādēļ diezgan loģiski, ka daudzas ģimenes piedzīvošot īstus meksikāņu seriālus vai apzināsies, ka pieķeršanās ir sevi izsmēlušas. 

Retrogrādā Venera tiecas atgriezt reiz mīlētos, tādēļ šajā periodā vairāk kā citkārt „veca mīlestība nerūs”. Tas viss, lai gūtu pieredzi no pagātnes pārvērtēšanas. Tomēr vairāk par visu esot jāatturas sākt attiecības, no kurām tiek gaidīta noturība. Viss domāts pieredzes uzkrāšanai, bet ne ilgam laikam.

Venera ir atbildīga arī par finanšu jautājumiem, tādēļ tās ačgārnajā kustībā pieņemt nopietnus finanšu lēmumus esot pārsteidzīgi un kļūdaini. Daudziem radīsies grūtības ar naudu un īpašumu iegādi. Vajadzētu atturēties no lieliem pirkumiem, ieguldījumiem, mākslas un greznuma priekšmetu iegādes. Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu, jo to būs grūti atdod. Izmanto laiku, lai pats atdotu parādus!

Veneras ietekmē atrodas skaistuma industrija, tāpēc jaunu zīmolu ieviešana un jaunu veikalu atvēršana ar pakalpojumiem un smukumu saistītās sfērās nebūšot veiksmīgas. Arī kosmētiskās operācijas šajā laikā maksimāli jāierobežo, jo viens no izplatītākajiem veidiem, ka „sanāca ne tā, kā gribējās” vai „vēlāk – pārdomāju”.

Stājoties attiecībās, dodot solījumus, ieguldot līdzekļus, izdarot svarīgas izvēles retrogrādās Veneras laikā, ikviens riskē kļūt par Pelnrušķīti, kura laikus nepaspēja pamest balli...

Viens no sarežģītākajiem periodiem retrogrādās Veneras pārvaldītajā laikā ir saistāms ar 11. - 17. janvāri, kad Venera pieslēdzas spriedzes pārpildītai planētu grupai. Tā kā laiks sakrīt arī ar Pilnmēnesi, tas būšot emocionāla uzbudinājuma un konfliktu pilns. To vajadzētu pārlaist par katru cenu neieķeroties jautājumos „būt - nebūt?”, „mīl - nemīl?”, „tagad vai nekad?!”.

Tā kā nekas nav nedz labs, nedz slikts, tad arī  retrogrādās Veneras laiks ir izmantojams virknei pateicīgu nodarbju: sevis izzināšanai, sen iesākto darbu pabeigšanai, radošu un māksliniecisku izpausmju attīstīšanai. Ieteicams izrevidēt skapi un atbrīvoties no veciem apģērba gabaliem, nodarboties ar rokdarbiem un vaļaspriekiem, apmeklēt teātrus, muzejus un izstādes, biežāk doties pie dabas, lai gūtu enerģijas lādiņu, un vairāk veltīt uzmanību mīļajiem un tuvajiem.

Planētu retrogrādie stāvokļi, savstarpēji pārklājoties, būtiski noteiks toni visai 2014. gada pirmajai pusei. Par gaidāmo planētu cilpām un to individuālo ietekmi var uzzināt projektā www.superhoroskopi.lv.

Astroloģija par precēšanos

Visa pamatā -  savstarpēja sapratne un mīlestība. Dodoties laulībā, viens no svarīgākajiem turpmākās kopdzīves fundamentiem ir gredzenu mīšanas brīdis. Protams, ne mazāk nozīmīgs ir laiks, kad jaunie cilvēki ieskatījušies viens otrā. Būtisks ir gandrīz viss, par ko dzied Kivičs: pirmais skūpsts, pirmā reize...

Ne mazāk svarīgas ir arī katra cilvēka individuālās īpašības, rakstura iezīmes, iespējas, talanti, piemērotība laulības dzīvei, spēja ieklausīties otrā. Tomēr, ja abu cilvēku starpā trūkst savstarpējas sapratnes un saskaņas un, galu galā, mīlestības, tad pat vislabākā laika izvēle nelīdzēs, tā tikai nedaudz attālinās savienības izjukšanu vai mīkstinās šķiršanās rūgtumu.

Ir vairāki būtiski jautājumi, kurus astrologs risina kopā ar jauno pāri. Pirmkārt, par laiku, ko aizņems svinīgā ceremonija līdz "jā" vārdam. Visu līdz pulksteņa precizitātei neizdarīsi, tādēļ astrologs nosaka noteiktu laika sprīdi, lai kāziniekiem nebūtu jāsaspringst ar skatu pulkstenī. Laulības precizitāti līdz minūtei var atstāt Dieva tā kunga gādībā, bez kura ziņas tāpat ne mats uz šīs zemes nenokrīt. Ne velti saka — laulības tiek slēgtas debesīs.

Otrkārt, jāatceras, ka ideālu dienu laulībām vienkārši nav. Cilvēks nevar izlēkt no sava horoskopa. Tādējādi rodam skaidrojumu, kādēļ cilvēki ar labiem laulību rādītājiem dzimšanas horoskopā intuitīvi atrod piemērotāko laiku precībām. Un otrādi - cilvēki, kuriem attiecības vienmēr bijušas konfliktiem bagātas, kā likums, paši saviem spēkiem iebrauks vēl lielākās auzās. 

Treškārt, astrologs, izvēloties kāzām labāko laiku, vadās ne tikai pēc zvaigžņu stāvokļa debesjumā, bet arī ņem vērā, kā tās ietekmēs konkrēto pāri. Astrologs izklaušina, kas šiem cilvēkiem laulībā ir svarīgākais. Visi cilvēki nav vienādi: kādu vada mīlestība, citu — vēlme ar laulāto draugu apceļot trejdeviņas jūras un trejdeviņas zemes, vēl kāds vēlas atrisināt materiālas dabas jautājums vai par visām varītēm tikt pie bērniem. Tā kā ideālas dienas nav un pilnīgi visas vēlmes šās zemes dzīvē nav iespējams realizēt, saruna ar cilvēku palīdz astrologam atmest lieko un stiprināt cilvēkam vissvarīgākās vēlmes.

Labākie kāzu datumi

Labvēlīgu dienu noteikšanai varu ieteikt dažus vienkāršus astroloģijas pamatprincipus:  vislabākais laiks ir augošs Mēness, jo īpaši pirmais ceturksnis. Slavenais astrologs Sergejs Vronskis kā vēlamas laulībām atzīmējis arī 10., 11., 13., 17., 21., 26., 27. Mēness dienu. Jāizvairās no Mēness bez kursa jeb Čika laika.

Laulībām labvēlīgas ir tās dienas, kad Mēness atrodas draudzīgajā Vērša, Strēlnieka, Zivs, Mežāža, Svaru zīmē.

Astrologu domas dalās par laiku, kad Mēness atrodas Dvīņos un Vēzī. Piemēram, S. Vronskis uzskata, ka, Mēnesim atrodoties Vēža zīmē, laulāties ieteicams tikai ar atraitni.

Kuru nedēļas dienu izvēlēties

Pirmdienai atbilst Mēness, tādēļ tā tiek uzskatīta par vienu no piemērotākajām kāzu dienām. Pirmdienā laulātiem no dzīvesbiedra ir īpaši grūti "tikt vaļā". Lai stiprinātu Mēness dienā slēgtu laulību, iesaku pēc iespējas vairāk laika veltīt mājām un saimniecībai.

Otrdienu pārvalda Marss, un tā nav labākā kāzu diena. Laulības dzīve vārīsies kā putras katls uz atklātas liesmas. Ģimenes dzīvē par garlaicību nebūs jāsūdzas. Nostipriniet otrdienā slēgtu laulību, iesaistoties dažādās aktivitātēs.

Trešdienas saimnieks ir Merkurs. Tā ir diena, kad laulībā jādodas brīvību mīlošiem, radošiem un attiecībās vienlīdzīgiem cilvēkiem. Patriarhāta cienītāji šādu savienību ilgi neizturēs. Laulību stiprina gaisīga vieglprātība (bez viltus un meliem), kad pāris sevi nepiekaļ pie virtuves plīts.

Ja jaunais pāris vēlas izveidot ģimeni, radīt bērnus un dzīvot četrās sienās, ceturtdiena nav piemērotākā diena, kad doties laulībā. Dienas pārvaldniekam Jupiteram patīk sociāli aktīvi cilvēki, kuri izvirza augstus mērķus, mīl gozēties sabiedrībā. Tiem, kuri noslēguši laulību šajā dienā, jābalsta laulātā drauga radošie, karjeras un izglītības ceļi.

Romantiķiem, jutekliskas, iejūtīgas un maigas attiecības mīlošiem iesaku piektdienu, kad savu mīlas spēku izrāda Venēra. Attiecību nostiprināšanai der no jauna atzīties mīlā katru dienu, dāvināt skaistus nieciņus un sveču gaismā atzīmēt savu Valentīndienu.

Laulājoties sestdienā, esat gatavi sevi veltīt uzticīgai kalpošanai ģimenei. Saturns paģēr uzticību, atteikšanos no daudz kā mīļoto labā, stabilitāti un ilglaicību, lai ko tas prasītu. Stipriniet savu laulību ar uzticību un vēlmi par katru cenu saglabāt laulību.

Tos, kas altāra priekšā stājas svētdienā, var no sirds apsveikt. Saule viņiem dāvās prieku, radošu pacēlumu, krāšņu dzīvi. Attiecību uzlabošanai iesaku rīkot vairāk viesību un biežāk ar mīļoto runāt par nākotni.

Kāzas 2014.

Piedāvāju šogad Saules un Mēness ciklā vēlīgākos kāzu datumus.

Jāņem vērā, ka katram pārim būs svarīgas ir arī stundas un pat minūtes.

Janvāris

-

Februāris

5., 10., 13., 23.

Marts

5., 10., 11., 13., 18., 22.

Aprīlis

-

Maijs

19.

Jūnijs

12., 18., 28.

Jūlijs

10., 14., 22.

Augusts

6., 12.

Septembris

6., 8., 25.

Oktobris

27.

Novembris

6., 19.

Decembris

9., 16., 27., 30., 31.

Faktiski visa gada pirmā puse ir sarežģīta un pilna ar „zemūdens akmeņiem”.

Laulībām neieteicams laika periods (ar ļoti retiem izņēmumiem):

Līdz 31.01. (Veneras cilpas)

1.03. – 20.05. (sarežģīts laiks dēļ Marsa un Saturna cilpas)

13.04. – 30.04. (starpaptumsumu periods)

6.10. – 26.10. (starpaptumsumu periods)

Informācijai

Astrologi.lv izstrādājis un jau 6 gadu piedāvā arī īpaši smalku Kāzu kalendāru.

Labākā laika izvēle konkrētam pārim ir nopietns un atbildīgs astrologa darbs. Tas taču ir normāli, ja pa visu gadu labi ja atrastos pāris tieši šim pārim domātu datumu!

Kāzu konsultants.

Attiecību sadaļa astrologi.lv

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot