Izanalizēju dažas no nesenā pagātnē pastrādātām nevainīgu cilvēku slepkavībām, kas tiek klasificētas kā terorakti. Gan notikumu, gan slepkavu astroloģiskās kartes atšķiras, tomēr ir kopīgas iezīmes. Slepkavas ir manipulējami cilvēki ar personības problēmām. Ar noslieci uz reliģisku fanātismu, agresiju, nestabilu emocionālo pasauli u.tml.

*

Šis ir laiks, kad pasaulē notiek globālas pārmaiņas. Plūtona atrašanās Mežāža zodiaka zīmē irdina veco pasaules kārtību, Urāns Aunā veicina revolucionāras noskaņas, arī militāro tehnoloģiju attīstību un agresiju. Savukārt Jupitera stāvokļi aktualizē migrācijas tēmu.

Pēdējā laikā notikuši daudzi terorakti. Aplūkošu dažus (tos, kas notika Mančestrā Sanktpēterburgā, Berlīnē, Briselē un Parīzē) un slepkavu astroloģiskās kartes (kosmogrammas).

Mančestras terorists

Pirms dažām dienām pasauli pāršalca kārtējā traģiskā vēsts. Mančestras Arēnā amerikāņu popzvaigznes Arianas Grandes koncerta noslēgumā uz spridzinājies terorists-pašnāvnieks. Bojā gājuši 22 cilvēki, tajā skaitā vairāki bērni. Daudzi ievainotie.

Atbildību par uzbrukumu uzņēmās džihādistu grupējums «Islāma valsts». Vēlāk noskaidrojās, ka spridzinātājs bijis saistīts ar teroristu grupējumu „Al Qaeda”.

Mančestrā sprādzienu sarīkojušas 22 gadus vecais terorists pašnāvnieks izgājis terorista apmācību ārzemēs, telekanālam „NBC News” pavēstīja ASV izlūkdienestu amatpersona. Lībiešu bēgļu ģimenē dzimušais Salmans Abedi pēdējo 12 mēnešu laikā bija devies uz Lībiju un vairākām citām valstīm. Turklāt Viņa paša ģimenes locekļi agrāk esot informējušas britu varasiestādes, sakot, ka viņš ir bīstams (!), vēsta oficiālā informācija.

Laikraksts „Financial Times” pēc sarunām ar Abedi draugiem un kaimiņiem Mančestrā nonācis pie secinājuma, ka viņš bijis „dziļi reliģiozas ģimenes loceklis, kurš bijis saistīts ar bandām un pēdējos gados pievērsies radikālajam islāmam”.

Slepkavas kosmogrammā Mēness atrodas Strēlnieka zodiaka zīmē: tieksme pēc augstiem mērķiem, pieķeršanās tradīcijām, reliģiozitāte un/vai filozofiskie uzskati, kuri ir ieaudzināti no bērna kājas. Vīrišķā planēta Marss ir retrogrāda un spriedzes aspektos. Turklāt kvadrāti veidojas gan ar Jupiteru, gan Plūtonu, kas atbild par reliģiskām tēmām, terorismu, kā arī norāda uz nespēju pieņemt autoritātes vai noteiktu lietu kārtību. Tas īsumā.

Personību problēmas

Aplūkojot arīdzan citu slepkavu-teroristu horoskopu kartes, redzams, ka viņi nav harmoniskas personības, visiem ir kaut kādas iekšējās problēmas.

Sanktpēterburgas sprādzienu izpildītājs Akbardžons Džalilovs bija straujš, neapdomīgs un emocionāli nestabils cilvēks. Iespējams, problēmas meklējamas kaut kur bērnībā, attiecībās ar māti. Piedzimis laikā, kad planēta Jupiters atradusies retrogrādā stāvoklī, kas var radīt sakāpinātu attieksmi pret reliģiskām tēmām.

Berlīnes Ziemassvētku tirdziņa apmeklētāju slepkavs Anisa Amri kosmogrammā ļoti sliktos aspektos atrodas Marss, kas norāda uz agresiju, ja šī negatīvā enerģija netiek pārvērsta pozitīvā.

Briseles teroraktos vainīgais Salahs Abdeslams pēc kosmogrammas ir ļoti nenosvērta personība, kam prāts saka vienu, bet sirds ko citu. Nespēj pieņemt atšķirīgus reliģiskos un pasaules uzskatus.

Asiņaino Parīzes teroraktu izpildītājs Muhameds Abrini arīdzan bija ietekmējama personība, kam svarīgi darboties idejas vārdā, lai gūtu atzinību un palīdzētu citiem. Ko ļoti ērti izmantot jebkādas idejas vārdā.

_

Tas īsumā.

 

 

 

Bloga sadaļas

Guna Kārkliņa

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

546 iesaka šo blogu

Balsot